3 écht handige gadgets voor een ondernemer

Technologie is er om ons leven te vereenvoudigen. Door de hoeveelheid gadgets die elkaar afwisselen zie je soms door het bomen het bos niet meer.

Wat zijn nou de echte relevante gadgets? Aan deze drie gadgets heb je écht iets.

Bron: www.deondernemer.nl

1. Koptelefoon: Sluit geluid uit je omgeving buiten met deze koptelefoon 

Wat is het? Bose QuietComfort 35 II, een draadloze koptelefoon met actieve noise cancellation (ANC) die omgevingsgeluid buiten sluit.
Voor wie is het? Ondernemers die in rust willen kunnen werken, zonder gestoord te worden door geluiden van buiten en binnen, zoals op straat spelende kinderen of werknemers die het weekend doornemen of telefoontjes plegen.
Hoe werkt het? Wanneer de ANC-optie is ingeschakeld blaast de Bose QC35 antigeluid je oor in. Dat is geluid van een voor de mens onhoorbare frequentie, dat de trillingen van veel geluiden in je omgeving opheft. Het inschakelen van de ANC-optie is een kwestie van een knopje indrukken.
Hoe moeilijk is het? Een kind kan de was doen.
Wat kost dat? 359 euro
Meer info: Bose.nl

2. Digitale assistent: Haal een persoonlijke vraagbaak naar kantoor 

Wat is het? Amazon Echo Plus (International Edition), een slimme Alexa-speaker die vragen voor je beantwoordt en die is uitgerust met tienduizenden kleine programmaatjes (skills), die je bijvoorbeeld andere slimme apparaten laten aansturen. De Echo Plus je ook bellen met andere eigenaren van Alexa-speakers. En hij speelt natuurlijk ook muziek af.
Voor wie is het? Ondernemers die behoefte hebben aan een digitale assistent, die vragen voor hen kan beantwoorden. Engels spreken is wel een voorwaarde. Wie liever een slimme speaker heeft die ook Nederlands kan, wacht het best tot eind van het jaar. Dan komt Google naar verwachting met een Nederlandse versie van diens Google Assistant.
Hoe werkt het? Wanneer je de Amazon Echo Plus een opdracht wil geven of iets wil vragen, roep je eerst diens ingebouwde assistent aan. Dat doe je door ‘Alexa’ te zeggen. Stel vervolgens je vraag of geef de gewenste opdracht.
Hoe moeilijk is het? Een kind kan de was doen.
Wat kost dat? 149 euro
Meer info: Amazon.de

3. Beveilig je internetverbinding tegen hackers en phishing 

Wat is het? Keezel, een VPN-dongle (VPN staat voor ‘Virtual Private Network’) die je internetverbinding beveiligt wanneer je over een openbaar wifi-netwerk surft. Beschermt je laptop, tablet of smartphone daarnaast ook tegen phishing-websites en schakelt advertenties op websites uit.
Voor wie is het? Ondernemers on the go die noodgedwongen gebruik maken van gratis internetverbindingen in de trein, koffietentjes en restaurants. Openbare wifi-netwerken kunnen door hackers met gemak gebruikt worden om met je mee te lezen en data te stelen.
Hoe werkt het? Schakel Keezel in en kies in je wifi-menu voor je Keezel. Surf vervolgens naar ‘keezel/’ en selecteer de verbinding dat je wilt gebruiken.
Hoe moeilijk is het? Enig technisch inzicht vereist.
Wat kost dat? Vanaf 179 euro. Duurdere modellen komen met een premium-abonnement voor 1 jaar, 2 jaar of de hele levensspanne van het apparaat.
Meer info: Keezel.co

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bewaar delink.