Basiscursus ondernemen in maart van start!

Goed nieuws! Er komt weer een Basiscursus Ondernemen. Deze start op maandag 23 maart. In 9 avondbijeenkomsten leer je allerlei zaken waar je veel aan hebt als startende ondernemer.

De Basiscursus is gericht op ondernemers, die nog gaan starten of net gestart zijn. Je werkt in een groep van maximaal 10 deelnemers, waardoor je aan je eigen bedrijf kunt werken, maar dat niet alleen hoeft te doen. Er zijn verschillende werkvormen, zoals workshops gegeven door experts en klankbordsessies.

De cursus wordt gegeven door Jan Noort van Edupreneur. Jan is ook docent Ondernemerschap op de NHTV. Jan en zijn experts nemen je mee in de wereld van positionering, (internet)marketing, verdienmodellen en het gebruik van de sociale media. Investeer in de ontwikkeling van jezelf en je bedrijf!

De cursus wordt aangeboden door Business Coach Breda en uitgevoerd door Edupreneur. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 150,- Voor meer informatie of als je je wilt inschrijven stuur je een mail naar info@edupreneur.nl. Je kunt ook bellen naar 06 -36 55 11 75 als je vragen hebt over de cursus.

Klik hier voor het volledige overzicht!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bewaar delink.