Business academy masterclass

Business Academy heeft een krachtig en transformationeel programma ontwikkeld. Speciaal voor ondernemers die naar het volgende level willen met hun business. De deelnemers leren tijdens deze bootcamps en masterclasses wat echt werkt in een echte wereld.

Masterclass Waardecreatie en verdienmodellen.

De masterclass ‘waardecreatie en verdienmodellen’ bestaat uit twee workshops.

 

1              Workshop Waardecreatie

Eén van de grootste uitdagingen voor de starter is het vinden van het antwoord op de vraag: Waarom kopen ze bij mij en niet bij de concurrent? Welke voordelen biedt jouw aanbod aan de afnemer? Welke problemen lost het op? De juiste positionering van het aanbod is zeker in een overvolle markt voor elke ondernemer een must. In deze workshop gaat de starter onder leiding van een ervaren marketeer met behulp van praktische oefeningen op zoek naar een onderscheidende waarde propositie voor zijn onderneming.

 

2                 Workshop Verdienmodel

Hoe verdien je een (beter) belegde boterham? Je werkt hard en maakt veel uren. Toch houd je maar weinig over. Een goede strategie alleen is niet genoeg. Om een omzet te draaien waarvan je leuk kunt leven, moet het verdienmodel van je bedrijf kloppen. Wat is je kernactiviteit? Welke andere activiteiten kunnen je omzet verhogen? Hoe ziet je kostenstructuur eruit en welke prijzen of tarieven hanteer je? Leer kritisch naar je verdienmodel te kijken. Na deze workshop weet je welke stappen je moet nemen om het rendement van je bedrijf te verbeteren.

 

Datum: 17 februari 2016 (tijd: 10:00 – 17:00)

Investering: €75,- excl. BTW (inclusief lunch)

 

Masterclass “Financiële Administratie, Belastingen en Juridische zaken”.

Het programma van de workshop administratie, belastingen en juridische zaken bestaat uit de onderstaande drie workshops.

 

1          Workshop Financiële Administratie

“Ik besteed te weinig tijd aan mijn boekhouding en schuif deze het liefst zo ver mogelijk naar achteren”. Een veelgehoorde uitspraak. Administratie is misschien niet leuk, maar zeer noodzakelijk. Het kost tijd, maar levert ook geld op. Bovendien is een gebrekkige administratie een regelmatig voorkomende oorzaak voor het mislukken van een onderneming. Jan Noort bespreekt in deze workshop alle voor elke ondernemer belangrijke financiële documenten en onderwerpen: investeringsbegroting, financieringsplan, aanloopkosten, liquiditeitsprognose, break-even analyse, exploitatierekening, BTW plan en balans. Verder geeft hij in deze workshop richtlijnen voor het maken van een goede en betrouwbare omzetschatting.

 

2          Workshop Een goede start met de Belastingdienst.

Wanneer word je door de Belasting aangemerkt als ondernemer? Welke belastingen moet je als ondernemer gaan betalen? Reserveer jij voldoende geld voor je omzet- en inkomstenbelasting? Ken je de vele (belasting)voordelen en gunstige fiscale regelingen? Heeft je bedrijf nog wel de juiste rechtsvorm nu je medewerkers inhuurt en andere risico’s loopt? In zijn presentatie besteedt Gino Bracké aandacht aan diverse onderwerpen waar de (startende) ondernemer mee te maken krijgt: Bronbeoordeling, Verklaring Arbeidsrelatie (VAR), omzetbelasting, inkomstenbelasting, auto van de zaak of privé?

 

3          Workshop Juridische aspecten.

Heb jij je juridische zaken goed geregeld? Hoe kun je je bedrijfsrisico’s verkleinen? Wat moet je in elk geval verzekeren? Hoe stel je een goede offerte op? Zaken als rechtsvorm, overeenkomsten en algemene voorwaarden komen aan de orde (trainer: Jeroen Weterings).

 

Datum: 5 april 2016 (tijd: 10:00 – 17:00)

Investering: €75,- excl. BTW (inclusief lunch)

 

Aanmelden kan via info@businesscoachbreda.nl.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bewaar delink.