Financiering is maatwerk

Finance is een belangrijk onderwerp voor een ondernemer. Voordat je gaat beginnen, is het belangrijk een goede rekensom te maken. Wat ga je omzetten om je kosten te kunnen dekken en je inkomen eruit kunt halen? 

Door dit te doen bepaal je tevens een richting voor jezelf. Als je dat goed doet en bijvoorbeeld vertaalt in een uurtarief en minimale aantal uren per week, geef je je traject de juiste richting.

Je kunt natuurlijk ook gaan kijken naar de investeringskant. De kunst is om met zo min mogelijk maar wel de juiste investering te starten. Als de beginfase voorbij is, kun je altijd nog herinvesteren. Dan sta je er in ieder geval sterker voor door omzet, klanten en vertrouwen. Financiering is een maatwerkverhaal. Het is bij iedereen anders waar het geld vandaan komt. Bijvoorbeeld van de bank of via crowdfunding. Je moet op voorhand goed kijken naar hoe je het kunt financieren.

Gezien het altijd om maatwerk gaat, kun je het beste met ons aan tafel om te kijken wat voor jou de meest relevante financiële onderwerpen zijn.

Bekijk hier de video.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bewaar delink.