Hub88, Dé bedrijfsontmoetingsplaats in de Boschstraat!

Hub88
Hub88 is een bedrijfsontmoetingsgebouw voor friskijkende en dwarsdenkende zzp’ers. De inspirerende werkplek op Boschstraat 88 is een plek voor ontmoeten, werken, innoveren, leren en delen. Hub88 is een sociale onderneming waar verbindingen worden gemaakt tussen de mensen die er werken, ondernemers en bewoners van de Boschstraat. Ook is er de mogelijkheid om workshops, buurtbijeenkomsten, presentaties en vergaderingen te organiseren of te hosten. “We willen mensen koppelen en verbinden om zo een sterk, duurzaam en vooruitstrevend netwerk te creëren.” Hub88 heeft een ongedwongen uitstraling, maakt gebruik van gerecyclede materialen en is voorzien van veel groen. Als het weer het toelaat zijn er in de tuin diverse buitenwerkplekken beschikbaar.

Business Coach Breda
In juli 2013 startte Daniëlle Visser en Silvia van der Vaart een eigen onderneming. Echter merkten zij al snel dat het leven als zzp’er soms best alleen kan zijn en ze misten een klankbord. Zo ontstond het idee voor een bedrijfsontmoetingsgebouw, waarmee zij naar Business Coach Breda stapten. Coach Farid Darkaoui hielp hen tijdens verschillende bijeenkomsten om het idee om te zetten in een realistisch en haalbaar plan. Ook heeft hij hen in contact gebracht met Wout Gelderloos van Zaken Expert en met verschillende mensen in de Boschstraat en bij de gemeente. Farid deelde zijn kennis over flexibele werkplekken op andere locaties in het land en over de bijbehorende mogelijkheden voor een verdienmodel. “We zijn erg blij dat de Business Coaches voor ons het proces voor het opzetten van Hub88 snel inzichtelijk konden maken en hebben kunnen versnellen.”

Boschstraat
Daniëlle en Silvia zien de toekomst van de Boschstraat rooskleurig in. Door de variërende contacten tussen de zzp’ers, ondernemers en bewoners van de Boschstraat zijn er diverse initiatieven ontstaan, met regelmatig terugkerende en duurzame activiteiten als resultaat. De Boschstraat is de straat geworden waar je als (startend) ondernemer aan denkt als je op zoek bent naar een bedrijfsruimte. De Boschstraat, een straat waar een positieve en gemoedelijke sfeer hangt en waar men voor elkaar open staat.

Hub88 opent zijn deuren in september 2014. Check voor alle details http://www.facebook.com/hub88breda

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bewaar delink.