Ondernemer in de spotlight: Marcel de Visser

Gezond zijn is zo vanzelfsprekend dat je er nauwelijks bij stilstaat. Tot het moment dat er iets hapert aan je gezondheid. Dan besef je wat gezondheid voor je betekent en dat gezondheid niet vanzelfsprekend is. Gezondheid is niet alleen belangrijk voor inwoners maar ook voor de stad.

Werken aan vitaliteit in Breda
Gezonde burgers vormen de ruggengraat van een vitale, veerkrachtige en economisch goed presterende stad. Werken aan vitaliteit is meer dan alleen gezond leven en naar de sportschool gaan. Vitaliteitsmanagement is ook goed doorhebben waar je talenten optimaal tot hun recht komen, wat je nodig hebt om je doelen in het oog te houden en tegelijkertijd soepel om te kunnen gaan met tegenvallers. Iedereen kan zijn eigen vitaliteit versterken.

Vitaal Breda wil een praktische bijdrage leveren aan gezonde en vitale burgers in Breda. Wij zien gerichte interventies op het gebied van gedragsverandering als basis om mensen bewust te maken van hun eigen gedrag en leefstijl.Het leveren van een bijdrage aan de stad Breda is verweven in het DNA van Vitaal Breda.

Vitaliteit in het bedrijfsleven
Je kunt een bedrijf niet laten groeien, je kan alleen mensen laten groeien die bedrijven doen groeien. Een gezond bedrijf heeft gezonde medewerkers nodig. Een groeiend bedrijf heeft groeiende medewerkers nodig. Een duurzaam productief bedrijf heeft daarom duurzame productieve medewerkers nodig. Als we het hebben over MVO moeten we veel meer inzetten op het PEOPLE stuk! Het rendement op het geïnvesteerd “vermogen” van mensen, daar gaat het om! Meer vitaliteit zorgt voor betere arbeidsprestaties,minder ziektekosten, minder ongewenst personeelsverloop en een beter imago van de organisatie.

Wij bieden een passend aanbod
Vitaal Breda is de makelaar tussen het bedrijfsleven en aanbieders uit de stad. We brengen vraag en aanbod bij elkaar om zo voor iedereen een passend aanbod te bieden.

Een gezondheids- of vitaliteitsprogramma gaat alleen werken wanneer je jouw mensen de vrijheid geeft om keuzes te maken die passen bij hun kernwaarden, mogelijkheden en interesses. Maar we weten ook dat ze daarbij wel wat hulp kunnen gebruiken. Daarom is het onze missie medewerkers in Breda te inspireren welbevinden in eigen hand te nemen door hen te leren autonome en authentieke keuzes te maken op het gebied van een actieve en gezonde levensstijl.

Inschrijven voor symposium ‘De gezonde werkvloer’
Op donderdag 25 oktober aanstaande organiseren we samen met de gemeente Breda een symposium “De gezonde werkvloer”. Op een inspirerende locatie nemen wij bedrijven mee met goede voorbeelden uit de praktijk en gaat iedereen naar huis met goede tips en ideeën om zelf morgen aan de slag te gaan. Inschrijven kan via de website: www.vitaalbreda.com

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bewaar delink.