Ondernemersspreekuur met wethouder Boaz Adank

Iedere week vindt in de Incubator in Breda het ondernemersspreekuur plaats met Boaz Adank, wethouder van Economische Zaken. Tijdens dit spreekuur kun je al je plannen aan de wethouder voorleggen en vragen stellen over economie en werkgelegenheid. Sinds kort is het zelfs mogelijk om met de wethouder te Skypen.

Het ondernemersspreekuur is aanvullend op de dienstverlening van de gemeente via het digitale ondernemersloket en maakt deel uit van de initiatieven om de dienstverlening aan ondernemers te verbeteren.

De wethouder laat weten dat hij het belangrijk vindt dat ondernemers snel en makkelijk in contact kunnen komen met de gemeente. “Ook met mij persoonlijk, bijvoorbeeld over nieuwe plannen en ideeën. Dat doe ik al wekelijks tijdens het ondernemersspreekuur bij de Incubator,  maar voor ondernemers met een drukke agenda kan nu ook Skype een oplossing bieden. Zo hoor ik meteen wat er speelt en kan ik de ondernemer snel op weg helpen.”

Het spreekuur is iedere donderdag van 08.00 tot 09.00 uur en vindt plaats in de Incubator, Oranjeboomstraat 198 in Breda. Aanmelden voor het ondernemersspreekuur of het maken van een Skype-afspraak kan per e-mail (ondernemersspreekuur@breda.nl) met vermelding van de bedrijfsnaam, contactgegevens en het onderwerp van gesprek.

boaz_onderartikel

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bewaar delink.