Samenwerken door de crisis

Twee jonge en frisse bedrijven, 4 ondernemers: DagjeuitNederland opgericht door Sandor van den Brand en Vincent Olde Loohuis, Create2Smile opgericht door Raymond Ruijs en Floor Groels

Wie zijn wij?

DagjeuitNederland helpt jou met het samenstellen van jouw dagje uit in Nederland. Doordat wij alle activiteiten, restaurants, hotels en vervoersmogelijkheden van Nederland hebben gebundeld is het ontzettend makkelijk om jouw dagje uit samen te stellen!

Create2Smile is opgericht als coach & adviesbureau om evenementenbedrijven, musea, indoor en outdooractiviteiten centra te helpen met gastbeleving. Tevens ontwikkelt Create2Smile nieuwe spelconcepten om bedrijven te helpen naar een uniekere ervaring voor de gast.

Samenwerken

Beiden bedrijven zijn groeiende, maar door het coronavirus kwam hier een abrupt einde aan doordat de hele vrijetijdsbranche werd stilgelegd. Het is inmiddels een bekend verhaal voor vele ondernemers.

De eerste week na bekendmaking was het moeilijk om te zien wat we nu ineens moesten doen. Sandor belde Create2Smile op met de vraag of wij iets konden om toch de mensen thuis bezig te houden? Na wat bedenktijd bedachten we het idee om met een box te komen die mensen thuisgestuurd zouden krijgen. Het idee van de dagjethuisbox werd geboren!

Het spel is ontwikkelt door Create2Smile en vormgegeven door DagjeuitNederland. Het idee ontstond op een vrijdagmiddag en nu anderhalve week later, naar een aantal intensieve dagen, zijn er 2 spelboxen gerealiseerd.

Per doos doneren wij 1 euro aan de zorg om de medewerkers na de crises ook een leuk dagje uit te geven.

Dagjethuisbox voor vrienden & collega’s

Social distance, makkelijk is het niet! Niet meer naar je vrienden, sportmaatjes of je collega’s. Maar niet getreurd, met de dagjethuisbox houd je contact met elkaar en is een avondje samen lachen gegarandeerd!

Wat is een dagje thuis box?
Een spelkaartenset met 360 verschillende opdrachten, spellen en challenges die meerderen keren gespeeld kunnen worden. Vanaf 2 t/m 10 personen kun je zowel thuis (als de crisis weer voorbij is) of via videoverbinding spelen. Perfect dus om jouw vrijmibo of vriendenavond op te pimpen met een leuk spel.

Per doos doneren wij 1 euro aan de zorg om de medewerkers na de crises ook een leuk dagje uit te geven.

Wat zit er in een box?

  • 90 kaarten waar 4 categorieën op te vinden zijn zodat de spellen lekker gevarieerd blijven!
  • 10 challenge kaarten
  • Een waardebon van €25,- die jij per 8 personen kunt besteden bij Dagjeuitnederland na de crises.
  • Een grote dank van ons voor het steunen van verschillende ondernemers & steun aan de zorg.

We hebben twee soorten dozen: een box voor collega’s en een box voor vrienden:

De collega box
Thuis werken is even leuk, maar begin je ook steeds meer het gezamenlijke koffiemomentje en de hilarische vrijdagmiddagborrels te missen? Gelukkig hoeft dat tijdens dit spel niet meer! Wat voor collega ben jij? Communicatief sterk tijdens vergaderingen? Creatief tijdens brainstormen? Ben jij op de hoogte van actualiteiten en weet jij alles te vertellen over je collega’s tijdens het koffiemoment? Of ben jij de sfeermaker tijdens de vrijdagmiddagborrel? Tijdens dit spel zul je ontdekken waar jij allemaal goed in bent!

De vrienden box
Een goede vriend bestaat uit meerdere kwaliteiten! Welke bezit jij? Heb jij een luisterend oor? Kun je met jou goed slap ouwehoeren? Ben je een vriend waarmee je kan feesten? Of ben je meer van het onderling strijden en plagen? Met dit spel kun je zien in hoeveel kwaliteiten jij uitblinkt!

Contactgegevens

De boxen zijn te verkrijgen voor €17,95,- via de website: www.dagjethuisbox.nl

Heb je interesse en wil je meerdere spellen afnemen als cadeau voor jouw medewerkers? Dan kan dat natuurlijk! Neem contact met ons op via info@dagjethuisbox.nl en dan maken wij een aangepaste offerte voor jou.

Ben jij benieuwd wat wij nog meer aanbieden? Bekijk dan onze websites of contact ons via onderstaande contactgegevens.

DagjeuitNederland:                                                                                             
Tel: 076 220 13 65
email: hello@dagjeuitinnederland.nl
www.dagjeuitinnederland.nl

Create2Smile
Tel: 0651037910
email: info@create2smile.com
www.create2smile.com

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bewaar delink.