Super Deal! Master Your Business Day

Wil jij leren wat écht werkt voor jou en je onderneming? Kom dan naar Master Your Business Day© op 20 maart 2019. Nu: de super deal in combinatie met de bonus ‘Vindbaarheid op Google en Social Media’. 

Nu: Allebei voor maar 20 euro. Aanmelden hiervoor kan via deze link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-master-your-business-day-50588106388

Dit zijn de resultaten na het volgen van Master Your Business Bootcamp©:

• Je weet wat jouw Ondernemersdroom is en jouw stip op de horizon.

• Je kent de basics van de Lean Startup Methode waar top bedrijven succesvol mee zijn geworden.

• Je definieert de lucratieve niche voor je bedrijf en je weet wat jouw product bijzonder maakt.

• Je weet hoe je een expert in jouw niche wordt en hoe je jezelf optimaal kan profileren.

• Je weet hoe je vindbaar en zichtbaar wordt op het internet.

• Je weet wat de toegevoegde waarde is van Twitter, YouTube, Facebook, LinkedIn en andere social media en hoe je deze effectief kunt inzetten voor je bedrijf.

• Je weet hoe je met een minimaal budget een effectieve communicatiestrategie kunt ontwikkelen.

• Je weet welke (online)marketinginstrumenten het meest voor jou van toepassing zijn.

• Je kunt een zeer aantrekkelijk aanbod ontwikkelen waar klanten geen “nee” tegen kunnen zeggen.

• Je weet hoe je klanten kunt transformeren in een “Fan-klant” die graag promotie voor je maakt.

Benieuwd naar ervaringen van ondernemers die je voorgingen?

Lees dit artikel over de ervaringen van Jorinde van ’t Zelfde van La Même Chose.

Het verhaal van Marloes van der Mispel is te lezen via deze link.

Bekijk ook onze inspiratievideo: Hoe ziet jouw ideale klant eruit?

Hoe maak je jouw bedrijf vindbaar op Google en Social Media?

Op deze dag organiseert Media Monkeys een training om ondernemers te helpen met hun online marketing. De training zal bestaan uit verschillende onderwerpen, zoals Google vindbaarheid, Facebook, LinkedIn en Instagram.
In alle onderwerpen komen relevante voorbeelden aan bod. Daarbij worden de sterke punten toegelicht en de easy-wins voor jouw online marketing uitgelicht. Hierdoor kun je de volgende dag nog aan de slag met de tips & tricks!

Google vindbaarheid
Tegenwoordig gaat bijna al het zoekverkeer via Google. Bij dit onderwerp leren we jou hoe je beter kunt inspelen om je vindbaarheid op Google te optimaliseren. Hierbij komen de volgende onderwerpen aan bod: SEO (Search Engine Optimization), SEA (Search Engine Advertising) en Google Analytics.

Facebook
Facebook is de meest bezochte website ter wereld. Zonde om deze kans niet optimaal te benutten. Hierbij krijg je praktische tips en tricks en leer je om de Facebookpagina perfect in te richten om meer bereik te creëren en dus ook meer klanten te krijgen. Daarnaast leer je welke berichten bij jouw eigen doelgroep passen.

LinkedIn
Het grootste zakelijke platform van Nederland is LinkedIn, maar wat zijn de do’s en dont’s? Het is een lastig platform, maar met enige kennis liggen er grote kansen. Tijdens de training leer je alle aspecten van LinkedIn om jouw content zo effectief mogelijk te posten.

Instagram
Naast alle andere platformen, groeit Instagram nog steeds het hardst. Wees er dus vroeg bij, zodat je ook deze kans kunt pakken voor jouw bedrijf. Bij dit onderwerp leer je om toffe content te creëren die aansluit bij jouw doelgroep.

De training wordt gegeven door Media Monkeys. Media Monkeys bestaat uit leergierige studenten, stagiairs en net afgestudeerden die graag hun kennis willen delen en handjes willen inzetten. Op deze manier krijgen zij meer ervaring opgebouwd en kunnen zij hun vrije tijd goed besteden.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bewaar delink.