Masterclass Financiële Administratie

“Ik besteed te weinig tijd aan mijn boekhouding en schuif deze het liefst zo ver mogelijk naar achteren”. Een veelgehoorde uitspraak. Administratie is misschien niet leuk, maar zeer noodzakelijk. Het kost tijd, maar levert ook geld op. Bovendien is een gebrekkige administratie een regelmatig voorkomende oorzaak voor het mislukken van een onderneming. Jan Noort bespreekt in deze masterclass alle voor elke ondernemer belangrijke financiële documenten en onderwerpen: investeringsbegroting, financieringsplan, aanloopkosten, liquiditeitsprognose, break-even analyse, exploitatierekening, BTW plan en balans. Verder geeft hij in deze workshop richtlijnen voor het maken van een goede en betrouwbare omzetschatting.

Trainer:

Jan Noort heeft als docent financieel management ruime ervaring in het onderwijs en het begeleiden van starters. Als auteur heeft hij verschillende boeken geschreven over financieel management voor MBO en HBO. Daardoor is hij de ideale trainer om de (startende) ondernemer te voorzien van de juiste adviezen bij het opstellen van het financiële plan.

Meer informatie over het programma vind je in de brochure.

Meld je snel aan!
Wil jij groeien met je onderneming? Schrijf je dan snel in door dit formulier te ondertekenen, te scannen en te mailen naar info@businesscoachbreda.nl!
Wees op tijd, want vol is vol!

Benieuwd naar ervaringen van ondernemers die je voorgingen? Bekijk de video’s!

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.