Business- & Netwerklunch – Krachtig Zichtbaar Als Ondernemer

Over dit evenement

Jij bent zelf het belangrijkste visitekaartje en de wandelende reclame voor je eigen bedrijf. De kracht van imago trek je ’s ochtends aan en laat je de hele dag zien.

Als je uitstraalt wie je bent, wat jouw kwaliteiten en kernwaarden zijn voor jezelf en je bedrijf, trek je de juiste klanten als een magneet naar je toe. Zonder woorden. Dan kom je geloofwaardig over en straal je vertrouwen uit. Dan word je Krachtig Zichtbaar als ondernemer. Zichtbaarheid is de sleutel tot jouw Succes.

Maar….. hoe doe je dat nou – Krachtig Zichtbaar zijn? Hoe werkt de taal van Kleur en van Imago? Welke kwaliteiten en drijfveren laat ik zien? Wat is mijn eerste indruk eigenlijk? Hoe zou ik mezelf en mijn bedrijf krachtig kunnen profileren?

In de workshop Krachtig Zichtbaar als Ondernemer leer je:

  • welke 1e indruk je nu maakt
  • welke kwaliteiten en kracht zichtbaar zijn
  • hoe de taal van Kleur en Imago werkt
  • hoe jij deze succesvol kunt inzetten voor jou en je bedrijf

De workshop wordt verzorgd door Pauline van der Veeken, Powercoach & trainer en mede eigenaar van Home of Power – uitgever van:

  • Het Imago Spel met 15 Themasets – kant en klare trainingswerkvormen die laten zien hoe bijzonder jij bent
  • De 40 Powerkleurhartjes – om te coachen met de taal van Kleur
  • Personal Power Plus® – hét instrument om kracht zichtbaar te maken. PPP is de enige persoonlijkheidstest die persoonlijkheid verbindt met imago. PPP bestaat uit een Powertest, diverse professionele rapportages en bijbehorende kleurrijke materialen.
  • Het boek: Krijg toch allemaal de Kleuren – hoe je krachtig uit de verf komt.

Deze tools worden door >250 experts in NL en België gebruikt om Kracht Zichtbaar te maken. Zodat je beter wordt gezien, gehoord en gewaardeerd en daardoor meer bereikt en betekent.

Spreker: Pauline van der Veeken is coach, trainer en productontwikkelaar bij Home of Power. Home of Power levert Tools & Trainingen voor coaches & trainers die Kracht Zichtbaar willen maken. Daarnaast gebruikt Pauline deze Tools in haar eigen coachpraktijk Power of Purpose om mensen zichtbaar van waarde te laten zijn. Met 20 jaar ICT en leidinggevende ervaringen in internationale bedrijven (Akzo Nobel en Unilever) en ruim 10 jaar als ondernemer, combineert ze haar passie voor Vitaliteit, Persoonlijke Ontwikkeling en Kleur om mensen op een resultaatgerichte manier krachtig uit de verf te laten komen.

www.homeofpower.org , www.personalpowerplus.com , www.powerofpurpose.nl

Lekker lunchen, luisteren naar een inspirerende spreker en netwerken met collega-ondernemers?

Kom dan naar onze Business- & Netwerklunch in Incubator Breda op de Oranjeboomstraat 198. De broedplaats voor startups en zelfstandige professionals.

Meld je aan!

Het event vindt iedere tweede dinsdag van de maand plaats.

14 januari 2020 Tijd: 12:00 uur tot 13:30 uur

Kosten: Gratis

Plaats: www.incubatorbreda.nl

Seats2MeetOndernemers kunnen elke tweede dinsdag van de maand van 8.30 t/m 17.30 uur langs incubator Breda komen voor een gratis:- werkplek- lunch- vergaderplek

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.