Groei-Ondernemers Challenge Award – Breda Groeit!

Beschrijving

Groei-Ondernemers Challenge Award is het hoofdevent tijdens de Business Dagen West-Brabant (www.businessdagenwestbrabant.nl).

Dit live-event vindt plaats op het main-podium van de evenementenhal Breepark Breda en belooft een van de meeste inspirerende business-events van het jaar in Breda te worden.

Programma:

18:30 uur – 19:00 uur

– Inloop

19:00 – 21:00 uur

– Special Guest: NetworKing Charles Ruffolo (Ronde 1)

– “Super Pitch Fight” tussen 2 innovatieve Bredase Groei-Ondernemers

– Uitreiking “Business Community Breda” awards

– Interview met de Bredase topondernemer Aad Ouborg

– Special Guest: NetworKing Charles Ruffolo (Ronde 2)

– Groei-Ondernemers Award 2019 – Uitreiking door wethouder Boaz Adank

– 21:00 uur – 22:00 uur

– High level netwerken onder het genot van een borrel

Ben je een ondernemer met groei-ambitie? Dan mag je dit event niet missen. Meld je dan snel aan. Want vol is vol!

OVER CHARLES D.A. RUFFOLO – MPA, THE NETWORKING

Ruffolo is internationaal spreker, trainer, dagvoorzitter, bestseller schrijver en uitgever. Hij spreekt meer dan 100 keer per jaar, wereldwijd in meer dan tien landen. Hij is actief lid van verschillende business clubs en heeft hierin ook een aantal bestuursfuncties (Lid van het Committee American Chamber of Commerce in Nederland, voormalig voorzitter van de Amsterdam American Business Club, Adviesraad/Partner Big Improvement Day and en Oprichter van Stichting Giving Back). Als professioneel netwerker heeft hij zijn eerste schreden in de zakenwereld gezet. Vanwege zijn specialistische kennis op het gebied van netwerken, een van de oudste beroepen ter wereld, en zijn aanstekelijk enthousiasme, is hij een veelgevraagd gastspreker. Charles Ruffolo heeft aangetoond dat netwerken een dagelijkse noodzaak is, waar ook de internettechnologie een duidelijke plaats heeft door het oprichten van The Network Club, die wereldwijd duizenden leden telt.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.