Masterclass Internet en Social media & Workshop Bloggen

MASTERCLASS INTERNET & SOCIAL MEDIA

Hoe haal je het beste uit je website? Hoe zorg je dat je vindbaar en zichtbaar wordt op het internet? Wat is de toegevoegde waarde van Twitter, Facebook of LinkedIn? Van blogs, e-zines en whitepapers? Welke kanalen passen bij jou, jouw product en doelgroep(en)? Deze workshop behandelt internetmarketing, social-mediamarketing, zoekmachine-optimalisatie en Google Ad-Words. Je wordt flink aan het denken gezet over je eigen online strategie.

Trainer

Jeroen Nieuwstad is een Online Marketing adviseur, trainer en ondernemer. Met technische kennis van SEO (zoekmachine optimalisatie), programmeren, websites bouwen en online businessmodellen vertaalt hij marketing doelstellingen naar effectieve campagnes. Jeroen is gecertificeerd door Google.

WORKSHOP BLOGGEN

Resultaten na deze workshop:

  •  Je weet hoe je een blog als promotie-instrument kunt inzetten voor je bedrijf.
  • Je weet hoe je social media optimaal kan gebruiken.
  • Je weet welke netwerken en hulpmiddelen je kunt gebruiken om jouw doelgroep te bereiken.

Trainer

Jorinde van ’t Zelfde heeft na haar HBO opleiding SPH in de zorg gewerkt. Een tijdje geleden heeft ze besloten om de stoute schoenen aan te trekken en haar hart te volgen, om te gaan doen waar ze blij van wordt. Sinds begin November is haar jarenlange passie dan ook haar werk geworden. Haar merk La Même Chose staat voor bloggen, content creëren en social media. Dagelijks houdt ze zich online bezig met deze zaken.

Meer informatie over het programma vind je in de brochure.

Meld je snel aan!
Wil jij groeien met je onderneming? Schrijf je dan snel in door dit formulier te ondertekenen, te scannen en te mailen naar info@businesscoachbreda.nl!
Wees op tijd, want vol is vol!

Benieuwd naar ervaringen van ondernemers die je voorgingen? Bekijk de video’s!

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.