Workshop ‘Beïnvloed je eerste indruk’ – Jolande Vos

Beschrijving

In een paar seconden tijd heeft iemand een eerste indruk van jou gekregen. Een eerste indruk blijkt moeilijk te veranderen te zijn. Het is dus van groot belang om te zorgen dat je in een korte tijdspanne een krachtige indruk achter laat.

Stel; je wordt op een beurs aan iemand voorgesteld. Hij steekt zijn hand naar je uit. Je bent je ineens heel bewust van het feit dat je graag een goeie eerste indruk wil maken. Er volgt een handdruk, een blikwisseling, een ‘hallo’, en de eerste indruk is gebeurd. De man tegenover je heeft een oordeel gevormd, over jou.

In dat eerste oordeel, in de eerste paar seconden, zit alles wat je moet weten van een ander. Of wat een ander van jou moet weten. Een oordeel, een inschatting of een keuze. Gelukkig is een eerste indruk te beïnvloeden, en dat is precies waar we tijdens de workshop mee aan de slag gaan.

Tijdens deze workshop ‘Beïnvloed je eerste indruk;

· Leer je de wetenschap over hoe een eerste indruk wordt gevormd

· Leer hoe non-verbale communicatie iets over jou communiceert naar de ander

· Krijg je inzicht in de do’s en don’ts van non-verbale communicatie

· Krijg je handige tips om je eerste indruk binnen 5 minuten positief te beïnvloeden

Over Jolande Vos

Jolande Vos is eigenaar van trainingsbureau Aangenaam, en verzorgt training en coaching op het gebied van klantcontact en persoonlijke effectiviteit.

Jolande heeft ruim 15 jaar commerciële ervaring opgedaan in verschillende rollen, van accountmanager tot leidinggevende van een groot team en tot slot trainer & coach. Zo heeft Jolande als trainer het verschil mogen maken voor organisaties als Rabobank, Nationale Nederlanden, Jumbo Supermarkten en De Mandemakers Groep. Haar combinatie van kennis van bewezen methodieken, praktijkervaring én inzicht in menselijk gedrag dat haar krachtig maakt in haar rol als trainer en coach.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.