Workshop – Hoe start ik mijn eigen horecazaak?

Een mooie zaak starten, heerlijke gerechten bereiden, een mooie wijnkaart en elke dag vol met tevreden gasten. Dat is het ideaal beeld van veel horecastarters, maar wat is de werkelijkheid als u begint? Aanvragen van veel vergunningen, lastige wettelijke bepalingen, makelaars met verschillende locaties, financieringsproblemen, leveranciersafspraken, medewerkers vinden, bezwaarschriften van buren die geen horecabedrijf naast zich willen hebben, reclame maken, lastige contracten met de brouwerij ect. Er komt heel wat op u af als startende horecaondernemer. U ziet daar misschien wel heel erg tegen op, want u wil eigenlijk gewoon gezellig uw gasten verwennen. Investeer dan in deze workshop, in deze dag en vooral in uw zelf. In deze workshop nemen we u stap voor stap mee door uw ondernemersplan om zo beter geïnformeerd te kunnen starten met uw horecabedrijf.

Klik hier voor meer informatie en tickets!

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.