Workshop ‘Vergroot je Emotionele Intelligentie’ – Jolande Vos

Beschrijving

Emotionele Intelligentie op de werkvloer is een ‘hot topic’. Het voorspelt binnen organisaties, meer dan IQ, wie het meest waarschijnlijk tot de uitblinkers gaat behoren en wie er het meest vatbaar is om te ontsporen.

Misschien heb je het al gemerkt; de regels voor werk veranderen. We worden beoordeeld volgens een nieuwe maatstaf: je emotionele intelligentie. Het gaat er niet meer alleen om hoe slim je bent, maar ook over hoe goed je met jezelf en anderen omgaat. De nieuwe maatstaf richt zich op persoonlijke kwaliteiten als initiatief nemen, aanpassingsvermogen, overtuigingskracht en empathie.

Gelukkig is Emotionele Intelligentie te ontwikkelen; je kunt er in de loop van je leven vaardiger in worden. En dat is precies waar we in de workshop mee aan de slag gaan.

Tijdens deze workshop ‘Vergroot je Emotionele Intelligentie’;

· Leer je wat Emotionele Intelligentie betekent (en welke misvattingen er zijn)

· Leer je waarom Emotionele Intelligentie zo belangrijk is voor jouw organisatie, jezelf en je medewerkers

· Krijg je inzicht in jouw Emotionele Intelligentie

· Krijg je alvast een paar handige tools om je Emotionele Intelligentie te vergroten

Over Jolande Vos

Jolande Vos is eigenaar van trainingsbureau Aangenaam, en verzorgt training en coaching op het gebied van klantcontact en persoonlijke effectiviteit.

Jolande heeft ruim 15 jaar commerciële ervaring opgedaan in verschillende rollen, van accountmanager tot leidinggevende van een groot team en tot slot trainer & coach. Zo heeft Jolande als trainer het verschil mogen maken voor organisaties als Rabobank, Nationale Nederlanden, Jumbo Supermarkten en De Mandemakers Groep. Haar combinatie van kennis van bewezen methodieken, praktijkervaring én inzicht in menselijk gedrag dat haar krachtig maakt in haar rol als trainer en coach.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.