2 tips om geld te verdienen middels Social Media

Wil je geld verdienen met Internet & Social Media? Dan is onze “Internet en Social Media Day” een echte aanrader. Onder leiding van 2 top experts op het gebied van Google, Facebook, Instagram en LinkedIn leer je precies hoe je klanten kunt werven voor je bedrijf door gebruik te maken van deze effectieve online marketing tools. Graag delen we nu alvast 2 tips met je, hoe je geld kunt verdienen met Social Media.

Gebruik voor je webshop één van de snelst groeiende social media platformen van dit moment: Instagram

Misschien ben je er al van op de hoogte: Instagram is een platform die op dit moment het hardste groeit. Zie dit dan ook zeker als een kans om het in te zetten voor jouw bedrijf! Creëer de juiste content die aansluit bij jouw doelgroep en verwijs mensen middels jouw Instagram door naar de website waarop jij je producten of diensten verkoopt. “Instagram shopping” kan voor producten tegenwoordig ook via “product tagging.” Let er dan wel op dat je een zakelijk Instagram en Facebook account hebt! Via Facebook heb je namelijk de mogelijkheid om je producten toe te voegen aan een catalogus en dit wordt dan weer gelinkt aan je Instagram.

Product tagging is simpelweg het koppelen van jouw product aan Instagram en Facebook. De persoon die jouw bericht ziet kan dan meteen doorklikken naar het product in je webshop. Dit is veel sneller en makkelijker dan via de link in bio en het verkleint de kans dat de persoon afhaakt omdat hij of zij de Instagram app moet verlaten om naar jouw webshop te gaan!

Adverteren via Social Media

Probeer eens om betaald te adverteren op jouw Facebook of Instagram account. Met betaalde advertenties bereik je niet alleen je bestaande volgers maar ook andere gebruikers van de platformen. Je vergroot hiermee de zichtbaarheid van jouw bedrijf, product of dienst en daarnaast krijg je waarschijnlijk ook meer volgers van je pagina waardoor je ze in het vervolg gratis kunt gaan bereiken!

 

 

 

 

Wil je graag nog meer nuttige tips, trics en informatie ontvangen over het inzetten van Social Media en Internet voor jouw bedrijf, meld je dan hier aan voor de Social Media Day op donderdag 14 november!

 

 

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bewaar delink.