3 onmisbare apps voor ondernemers

Als ondernemer ben je vaak onderweg. Je bent bij de klant, zit in de trein of op een andere werkplek dan je eigen kantoor. Maar overal waar je bent gaan de zaken gewoon door! Een smartphone met handige apps is daarom onmisbaar. We delen daarom graag 3 apps met je die jouw leven als ondernemer kunnen vergemakkelijken.

1. CamScanner 

Met deze app kun je documenten scannen, opslaan en delen. Ideaal voor je bonnen, facturen, visitekaartjes en notities. Er bestaan meerdere apps op dit gebied, maar Camscan staat bekend om de goede kwaliteit van de ingescande documenten.

 2. Canva

Naast een desktop versie heeft Canva ook een app. Canva is een eenvoudig grafisch ontwerpplatform dat je kunt gebruiken om afbeeldingen, presentaties, posters, documenten en andere visuele inhoud te maken. De app bevat al gebruiksklare sjablonen die je gemakkelijk kunt aanpassen naar bijvoorbeeld jouw huisstijl of naar je eigen wens. Heel handig voor o.a. je social media posts!

3. Evernote

Maak jij ook zoveel notities, lijstjes en krabbels? Gebruik dan de app Evernote op je telefoon!  Evernote is een modern en geavanceerd notitieboek. Het is een krachtige tool die managers, ondernemers en creatievelingen helpt hun ideeën vast te leggen en te ordenen. Maak, archiveer en organiseer snel je notities en takenlijstjes in de app, synchroniseer het met je apparaten en heb al je notities altijd binnen handbereik.