3 tips om meer tijd te maken voor een gezond leven

Zou jij meer tijd willen om te sporten, gezond te eten of te ontspannen? Heb jij het gevoel dat je vaak geleefd wordt door alles en iedereen om je heen? Vitaliteit Expert Zeljka Simic geeft je in haar blog 3 tips om je op weg te helpen naar een gezondere levensstijl! 

Zeljka is expert in Vitaliteit en heeft de overtuiging dat gezondheid veel invloed heeft op je zakelijke succes. Op een vernieuwende manier coacht en inspireert zij individuen en teams en helpt ze hen op weg naar een energiek, gezond en positief (werk)leven. In informatieve artikelen en video’s geeft zij antwoord op vragen als ‘heb je dat kopje koffie echt nodig om wakker te worden?’ of ‘wat doet ‘altijd aanstaan’ met je productiviteit en creativiteit?’

Tijd maken voor een gezondere levensstijl

In een van haar artikelen bespreekt ze het meer tijd maken voor een gezondere levensstijl. Je wilt heel graag gezonder leven maar je hebt géén idee waar je de tijd vandaan moet halen. Zeljka geeft je drie praktische tips, waar je wellicht niet meteen aan dacht, maar die je wel direct meer inzicht geven en daadwerkelijk dat duwtje in je rug kunnen geven om die levensstijl te creëren! je leest hier haar artikel.

Business- en Netwerklunch Praktische tips voor een energieke werkdag

Nog meer zien en horen van Zeljka? Tijdens de Business- en Netwerklunch op 9 april geeft ze praktische tips voor een energieke werkdag en hoe je meer energie haalt uit voeding en beweging. Lees meer en meld je nu aan voor deze netwerklunch!

 

 

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bewaar delink.