5e editie Groei-Ondernemers Challenge groot succes

Wederom was het een inspirerend, energiek en leerzaam Scaleup weekend dat onderdeel uitmaakt van onze 5e Groei-Ondernemers Challenge. Een enthousiaste groep ondernemers zijn drie dagen lang samen met andere ondernemers en experts aan de slag gegaan om het maximale potentieel uit zichzelf en hun bedrijf te halen. En goed nieuws mocht je de 5e editie gemist hebben: je kan je nu opgeven voor de 6e editie in september 2022.

Het Scaleup weekend was mede een groot succes dankzij de toppers, Frank S., Marco den Hartog en Ouassim die hun inspirerende ondernemers verhalen hebben gedeeld en de deelnemers tal van tips hebben gegeven. Maar uiteraard ook dankzij de gedreven inzet van de deelnemende ondernemers: Kay V. Niels Dirkse Koen Dierink Stijn Smits Coen Schlüter Dave Browne Marielle Horsten ❖ Maaike Verhoef ❖ Marco Louters Marloes Jacobs Gregory Engelbrecht Dana Paat Abdu Boudhan Lorenza Verbaten Jasmien W. Mylène Hodzelmans en Janet Scheltinga!

Bekijk hier de aftermovie van dit fantastische weekend in juni en bekijk zeker ook eens de inspirerende aftermovies van de vorige edities!

En goed nieuws mocht je de 5e editie helemaal gemist hebben: in september is er een nieuwe kans! Je kan je nu aanmelden voor de 6e editie van de Groei-Ondernemers Challenge. Wat deze challenge nou precies inhoudt? Deelnemers uit verschillende branches krijgen begeleiding van Scaling Up trainers die zelf ook succesvolle groei-ondernemers zijn.

Volgens het ministerie van Economische Zaken is de Groei-Ondernemers Challenge één van de beste programma’s van Nederland om MKB-bedrijven te laten groeien. Ervaren scaling up trainers helpen de ondernemers o.a. bij het schrijven van een groeiplan en het daaraan koppelen van acties. Het bedrijf dat het snelst groeit is de winnaar!

De 6e editie van de Groei-Ondernemers Challenge Breda gaat op 30 september, 1 en 2 oktober van start en je kunt je nog inschrijven!

Ben jij een Bredase ondernemer met groeiambitie en die klaar is voor de volgende stap? Meld je aan! 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Farid Darkaoui: 0624554143.

Er is plek voor maximaal 20 toppers! Vol = Vol