8e editie Groei-Ondernemers Challenge

Na zeven succesvolle edities van de afgelopen jaren vindt in oktober 2023 de achtste editie van de Groei-Ondernemers Challenge plaats. Volgens het ministerie van Economische Zaken is de Groei-Ondernemers Challenge één van de beste programma’s van Nederland om MKB-bedrijven te laten groeien.

Ervaren Scaling Up trainers inspireren de ambitieuze ondernemers om het maximale potentieel uit zichzelf en hun bedrijf te halen en helpen bij het ontwikkelen van een Scaling Up Game Plan en het daaraan koppelen van acties. De deelnemers leren van elkaar, netwerken met elkaar en creëren een band voor het leven. Het bedrijf dat het snelst groeit is de winnaar!

De Groei-Ondernemers Challenge Breda gaat op 6, 7 en 8 oktober van start en je kunt je nog inschrijven. Ben jij een Bredase ondernemer met groeiambitie en die klaar is voor de volgende stap? Meld je dan nu aan! Voor meer informatie kan je contact opnemen met Farid Darkaoui: 06-24554143.

Er is plek voor maximaal 20 toppers! Vol = Vol!

Video’s van de challenge

Check de onderstaande filmpjes voor meer informatie over de challenge:

Scaling Up Weekend (5de editie)

Scaling Up Weekend (4de editie)

Interview met de trainers

Referentie van Jorinde van ’t Zelfde (zie hier haar video)

YES I’M READY! Wauw, ik moest even landen de afgelopen dagen, maar wat heb ik een fantastisch, inspirerend en waardevol business weekend achter de rug! Niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk. Niet.normaal.

Wat is het fijn om je te kunnen omringen met gelijkgestemden. Allemaal ambitieus, allemaal klaar om te groeien. Allemaal gemotiveerd, enthousiast en bereid om elkaar te helpen. En dan heb ik het nog niet eens over de twee inspirerende coaches die ons fantastisch begeleiden tijdens deze groei-ondernemers challenge.

Een aantal belangrijke inzichten van dit weekend die jou wellicht ook kunnen inspireren:

🔥 Groot / anders denken = Groot / ander resultaat

🔥 Clarity = power. Strategie draait om wat je NIET doet!

🔥 Het gaat er niet om WAT je weet, maar wat je DOET met wat je weet

🔥 Er is een verschil tussen een voornemen en een besluit. Een besluit is veel krachtiger, geeft rust. Op het moment dat je besluiten neemt, schep je je toekomst.

🔥 Focus, focus, focus

🔥 Gaat het niet linksom, dan rechtsom

🔥 Je kan niet alleen aan de top komen, dat doe je altijd samen!

De komende tijd staat in het teken van het uitwerken van mijn plannen en ideeën, het implementeren van nieuwe gewoontes en routines maar ook doorgaan zoals ik nu al bezig ben!

Dankjewel Farid Darkaoui Marco Den Hartog voor deze geweldige start van mijn beste ondernemers-seizoen ooit, zoals jullie het zo mooi noemen

Investering:

Deze waardevolle challenge kost normaal 2.000,- euro, maar je mag GRATIS meedoen. Omdat de challenge gefinancierd wordt door de gemeente Breda. Het doel van de gemeente met de challenge is een boost te geven aan Bredase ondernemers en deze te helpen groeien en meer impact te maken.

Je betaalt alleen voor jouw eigen hotelkosten voor twee overnachtingen en de eigen eten en drinken voor drie dagen van 375,- euro excl. BTW.

Omdat dit een challenge is tussen de ondernemers dient ieder deelnemer € 50,- cash mee te nemen naar de scaling up weekend. Deze bijdrages vormen de ‘pot’ die aan de uiteindelijke winnaar wordt overhandigd.

Lees hier meer referenties van vorige deelnemers