Aanvraag subsidie Toegepaste Technologie en Creativiteit (TTC) indienen voor 1 oktober

Wanneer jij een goed plan hebt voor het toepassen van nieuwe technologie en creativiteit in Breda en dit samen met een partner doet kan het zijn dat jouw project niet in aanmerking komt voor reguliere financiering. Misschien maak je echter wel kans op de Subsidie Toegepaste Technologie en Creativiteit (TTC) van de Gemeente Breda. Met de subsidie wil Breda de economie en werkgelegenheid een boost geven en de ontwikkeling van nieuwe toepassingen stimuleren. Aanvragen moeten vóór 1 oktober 2022 zijn ingediend.

De subsidie Toegepaste Technologie en Creativiteit (Subsidie TTC) is bedoeld voor projecten die bijdragen aan het realiseren van doelen van de Economische Visie Breda. In de projecten moet het toepassen van nieuwe technologie en creativiteit centraal staan. De projecten leveren een bijdrage aan het versterken van de economische kracht en werkgelegenheid binnen de gemeente Breda. Naast het toepassen van nieuwe technologie en/of creativiteit levert het project ook een bijdrage aan één of meer doelstellingen. Deze doelstellingen, de voorwaarden en de mogelijkheid om de subsidie aan te vragen vind je hier. 

Ben je benieuwd hoe andere ondernemers eerder al zijn omgegaan met deze subsidie? Lees dan zeker even hier het inspirerende ondernemersverhaal van Sjoerd van Oosten van Handpicked Agencies!