Boek in de spotlight: High Performance Habits

Iedereen heeft wel zijn of haar eigen gewoontes die natuurlijk in het zijn van de mens geworteld zitten, maar wat nou als je gewoontes zou kunnen ontwikkelen die bijdragen aan het succes van je leven? De succesvolle prestatiecoach Brendon Burchard vond een manier om dit te doen en schreef een gedetailleerd boek, genaamd: High Performance Habits.

Burchard vond antwoorden op vragen die hij zichzelf al zijn hele leven stelde, namelijk:

  • Waarom bereiken sommigen individuen en teams sneller succes dan anderen en hoe behouden ze dat succes op lange termijn?
  • En waarom zijn degenen waarbij dit lukt soms ongelukkig en anderen juist gelukkig tijdens hun reis naar succes?
  • Wat motiveert mensen om een hoger niveau van succes te bereiken in de eerste plaats? En wat is het precies dat ze helpt er te komen?

Gebaseerd op onderzoek ontwikkelde hij 6 fundamentele gewoontes die iedereen, ongeacht leeftijd, werk, opleiding, sterkte- of zwaktepunten of persoonlijkheid, kan implementeren in het dagelijkse leven. Om iemand met hoge prestaties te kunnen worden, moet je duidelijkheid vinden, energie genereren, prioriteiten stellen, productiviteit verhogen, invloed ontwikkelen en aan jezelf laten zien dat je dapper kunt zijn. In het boek staat beschreven hoe je deze gewoontes kan beheersen en gebruiken in jouw leven en jouw carrière of relaties tot een succes kan maken.

Als jij je altijd al hebt afgevraagd hoe jij je prestaties in het leven kan verhogen en behouden, dan vormt dit boek een goed plan voor het begin van een succesvoller leven. Ook kan je je vooruitgang meten door een gratis bijkomend professioneel assessment.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bewaar delink.