Boek in de spotlight: Je allerbeste jaar

Elk jaar weer zijn er duizenden mensen met goede voornemens voor het komende jaar, maar 90% van deze voornemens vallen in het niet als we twee weken in het nieuwe jaar zijn. Toch is er een manier om het komende jaar je persoonlijke doelen te behalen en het je allerbeste jaar te maken.

Voor het behalen van persoonlijke successen is moed, discipline en inspiratie nodig en dat is precies wat Jinny S. Ditzler je geeft in het boek ‘Je allerbeste jaar’. Of het nou om een loonsverhoging, afvallen, ontwikkeling op relatiegebied, of meer vrijheid gaat, met de stappen in het boek van Ditzler kom je er wel.

Voor veel mensen is het moeilijk om te bedenken hoe je nou echt een verandering in je leven gaat toepassen. In dit boek leert Ditzler hoe je je dromen en wensen concretiseert en realiseert. Hoe dit in z’n werk gaat? In het boek worden er verrassende, inspirerende en diepe vragen gesteld over je doelen, wensen en toekomstbeeld. Door deze vragen eerlijk voor jezelf te beantwoorden kom je tot een persoonlijk plan die je stap voor stap moet uitvoeren. Dit zorgt voor een goede dosis inspiratie en motivatie zodat jij gefocust blijft op je uiteindelijke, persoonlijke doel en dit het beste jaar uit je leven wordt.

Dit is een boek voor mensen die bewuster om willen gaan met hun leven en graag gemotiveerd de toekomst tegemoet gaan. Of je nou begint in januari of midden in de zomer, je zult zien dat jouw prestaties en vertrouwen per maand zullen groeien.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bewaar delink.