Boek in de spotlights: Denken als Marcel Boekhoorn

Je kent zijn naam vast, Marcel Boekhoorn, de ondernemendste investeerder van Nederland. Hij werd onder andere bekend als ‘de redder van Hema’ en door de verkoop van Bakker Bart. Het boek over Marcel Boekhoord kwam uit in de serie topondernemers waarin de successen (maar ook de mislukkingen) van bekende Nederlandse en buitenlandse ondernemers worden ontrafeld.

Hoe Marcel Boekhoorn het allemaal voor elkaar kreeg lees je in dit boek “Denken als Marcel Boekhoorn”. Journalist Jan Bletz dook in het leven van deze man die zich vooral laat zien als levensgenieter en societyfiguur. In het boek over de man die lachend rijk werd, wordt uitgebreid ingegaan op de lessen die we als ondernemers van hem kunnen leren en het biedt een interessante inkijk in de psyche van de man. Marcel is een ad hoc-ondernemer in de goede zin des woords. Hij ruikt kansen en springt dan ergens in.

Wil je meer lezen over andere zakelijke genie‘n over wie we het ene na het andere succes horen? Bekijk dan ook eens de andere boeken in de serie Topondernemers!

Je vindt de boeken o.a. bij bol.com en managementboek.nl

 

bron: quotenet.nl