Boek in de spotlights: Wacht niet op de wind, ga roeien!

Iedereen die wel eens heeft gezeild weet het, de windrichting verander je niet. Maar wat als de wind is gaan liggen? Door een recessie, crisis of ramp kan de vraag naar jouw producten of diensten afnemen. Dan moet je roeien met de riemen die je hebt. Maar hoe doe je dat en hoe kom je er juist krachtiger uit? Bestsellerauteur Jos Burgers geeft je in zijn nieuwe boek waardevolle tips. 

Het boek “Wacht niet op de wind, ga roeien! bevat 25 waardevolle tips voor ondernemen in crisistijd. Wat doe je als de wing gaat liggen? Dan kun je als bedrijf maar beter roeien met de riemen die je hebt: je klanten. Zij zijn de enigen die zorgen voor inkomsten. Zij zijn letterlijk je reddingsboei als je zakelijk kopje onder dreigt te gaan.

De tips zijn gegeven vanuit de praktijk van de schrijver, Jos Burgers, aangevuld met verwijzingen naar de theorie zonder dat je daar de weg in kwijt raakt en zonder daarbij meteen naar het prijswapen te grijpen waardoor de ellende alleen maar groter wordt. Heb je een positief zetje nodig dat de zeilen van jouw bedrijf weer de juiste richting in zet, koop dan dit boek. Een betere investering in crisistijd ga je niet vinden!

Wacht niet op de wind, ga roeien is o.a. verkrijgbaar bij bol.com, managementboek.nl en de boekhandel.