Boost The World Foundation sponsorevent

Je bent van harte welkom bij het sponsor en veilingevent van BOOST The World op vrijdag 30 juni! Tijdens dit event, speciaal voor kinderen in Maruleng Hoedspruit in Zuid-Afrika, zal er een heerlijke wijnproeverij worden gehouden met de duurzame wijnen van TJ Wijnen en de luxe hapjes van K-eet. Terwijl je de wijnen proeft en geniet van de hapjes, kan jij  Stichting BOOST The World helpen. Je kan bijvoorbeeld de bijzondere wijnen aanschaffen voor jezelf, of je personeel. Of je kan doneren tijdens de veiling. De stichting gaat hekken veilen, hun boek en andere producten. Alles wat nodig is om bij te dragen aan de community. Of misschien wil je mee naar Zuid Afrika om zelf mee te bouwen?

Samen bouwen aan onze community

We nemen je mee. In de wereld waarin ze in onze community in Zuid Afrika, Maruleng leven. In wat er al gebouwd is. In wat er nog echt hard nodig is. We nodigen je uit bij te dragen. Mee te denken. Mee te gaan. Eind oktober 2023 organiseren wij namelijk een reis naar Zuid Afrika. Om daar met de poten in de klei echt mega impact te maken. Om de bush bush in te gaan. Om gecoacht te worden. Een bijzondere reis!

Het event

Tijdens het event zal er een heerlijke wijnproeverij worden gehouden met de duurzame wijnen van TJ Wijnen en de luxe hapjes van K-eet. Terwijl je de wijnen proeft en geniet van de hapjes, kan jij ons helpen. Je kan bijvoorbeeld de bijzondere wijnen aanschaffen voor jezelf, of je personeel. Of je kan doneren tijdens de veiling. We gaan hekken veilen, ons boek, en andere producten. Alles wat nodig is om bij te dragen aan de community. Of misschien wil je mee naar Zuid Afrika om zelf mee te bouwen?

Hoe ben ik erbij?

Je kan op twee manieren deelnemen aan het event:

Standaard ticket (€0)

  • Toegang tot event
  • Wijnproeverij met luxe hapjes
  • Deelname aan de veiling

Exclusief ticket (€24,50)

  • Gratis: ons boek Lef in Leiderschap (t.w.v. €24,50)
  • Kans op een coachingssessie van BOOSTCommunity (t.w.v. €500,-)
  • Toegang tot event
  • Wijnproeverij met luxe hapjes
  • Deelname aan de veiling

Meld je hier aan of koop je ticket! 

Ps. Alle ticketopbrengsten worden gedoneerd aan de stichting.

Giften worden van de inkomstenbelasting afgetrokken!

Stichting Boost The World heeft een ANBI status, wat voordelen biedt op het moment dat je aan ons doneert. Jouw donatie(s) kan je namelijk van de inkomstenbelasting aftrekken.

Locatie en parkeren

Het event vindt plaats bij B’Wise aan de Claudius Prinsenlaan 12 in Breda. Een inspirerende incubator voor start-ups en ondernemers. In de buurt van de B’Wise Incubator kan je op twee locaties parkeren. Bij Parkeergarage Chasséparking naast de locatie. Dat is overdekt. Of je kunt buiten bij Chasséveld parkeren. Ben je met de fiets? Dan kan je deze voor de deur parkeren.