CSU Innovatie Award

Schoonmaakbedrijf CSU heeft innovatie hoog in het vaandel staan en heeft om die reden vorig jaar de CSU Innovatie Award in het leven geroepen. Na een succesvolle editie in 2018 zal deze Award dit jaar opnieuw uitgereikt worden. 

De CSU Innovatie Award is een innovatieprijs voor de facilitaire branche, speciaal voor studenten, jonge ondernemers en start-ups. Zij kunnen hun impactvolle, innovatieve idee insturen en daarmee kans maken op een investeringsbudget van €10.000,- en professionele begeleiding om hun idee naar de volgende versnelling te brengen.

De zoektocht van Schoonmaakbedrijf CSU naar impactvolle ideeën startte in juni. Inmiddels heeft het bedrijf al een aantal mooie ideeën voor de gehele facilitaire branche mogen ontvangen. Concepten waarbij domotica of robotica een rol speelt, of gewerkt wordt met nieuwe technologieën als Virtual Reality of Augmented Reality. Deze innovatieve ideeën maken impact en sluiten daarmee naadloos aan bij de innovatieve missie die CSU voor ogen heeft: de omgeving gelukkiger, gezonder en gelukkiger maken.
Meedingen en meedoen is nog steeds mogelijk, en CSU adviseert start-ups, studenten en ondernemers dan ook om hun idee zeker in te sturen vóór 11 september aanstaande.

Een professionele jury gaat na de sluitingstermijn alle inschrijvingen deskundig beoordelen, en uit deze groep een zestal inschrijvingen nomineren. De geselecteerde ondernemers mogen op maandag 7 oktober hun idee live gaan pitchen voor deze jury. Dat pitch-event zal plaats vinden op het Circuit van Zandvoort: een heel bijzondere locatie die sinds jaar en dag snelheid, innovatie en doorzettingsvermogen samenbrengt.

Deze zes pitches worden opgenomen en ingezet voor een geheel nieuw element in het awardproces. Van 10 t/m 17 oktober kan namelijk iedereen via de site van CSU stemmen op één van deze pitches. Zo geeft CSU het publiek een kans om mee te beslissen over het beste idee voor de facilitaire branche. De ondernemer met de meeste stemmen staat op 14 november als één van de drie finalisten op het podium in De Efteling. De andere twee finalisten worden door de jury gekozen. Tijdens de feestelijke awarduitreiking in De Efteling wordt de winnaar van de CSU Innovatie Award bekendgemaakt.

Meer informatie vind je op www.csu.nl. Ga jij je inschrijven?

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bewaar delink.