Gemeente Breda lanceert “BredaBusiness” podcast

Er gebeurt op zakelijk gebied een hoop in de stad. Om al die ontwikkelingen meer zichtbaar te maken is op 5 oktober 2021 een nieuw kanaal gelanceerd: de BredaBusiness podcast! Een podcast met, voor én door ondernemend Breda. De podcast is onderdeel van de nieuwe marketing-en communicatiestrategie, welke samen met het online platform BredaBusiness.com, het YouTube- en het LinkedIn kanaal BredaBusiness zorgt voor een herkenbare, stevige online basis gericht op de zakelijke markt.

Met de Economische Visie (2019) als kompas, wordt er samen hard gewerkt aan de unieke propositie van de stad: Breda profileren als dé internationale hotspot voor Toegepaste Technologie en Creativiteit (TT&C). De podcast met, voor én door ondernemend Breda is een mooie samenwerking tussen Gemeente Breda (BredaBusiness) en Bredase partij Plugged Live Shows.

“De podcast brengt spontane verbindingen en ontmoetingen tot stand. Hierdoor wordt het TT&C (Toegepaste Technology en Creativiteit) ecosysteem in Breda versterkt, maar met name ook: meer zichtbaar gemaakt. Ondernemers die normaal gesproken niet zo snel bij elkaar aan tafel zouden zitten, zitten nu juist wel bij elkaar aan tafel. Focus op de crossovers tussen de verschillende Innovatie Hubs in de stad. Er wordt ingezet op authentieke verhalen vanuit de ondernemer. Dat zijn immers de beste ambassadeurs van de stad! Zij vertellen hun verhaal en ervaring,” vertelt Maartje van Hees, Beleidsadviseur Economische Promotie Gemeente Breda.

In de kick-off aflevering gaan ondernemers Mark Suurbier (Founder by Combekk) en Hanneke Veldhuis (Management consultant, bestuurslid Aithra netwerk) samen in gesprek met host Jabbo Smulders en co-host Bas van Gerwen. In de volgende afleveringen staan steeds verschillende ondernemers uit de diverse Innovatie Hubs centraal.

Laat je inspireren en abonneer je op het YouTube- en Spotify kanaal @bredabusiness. Wil je zelf graag je verhaal delen of ken je een inspirerende ondernemer? Neem dan contact op met Maartje van Hees via bredabusiness@breda.nl en wie weet zit jij de volgende keer wel aan tafel!

 

Bron: Bredabusiness.com