In de Spotlight: Enrico Koenen van Pure Twinkles

Enrico Koenen is mede-eigenaar van Pure Twinkles, de webshop met producten waar je vrolijk van wordt en die je inspireren je hart te volgen. In dit artikel vertelt hij hoe Pure Twinkles tot stand is gekomen en hoe belangrijk het is om altijd naar je hart te luisteren.

Ruim 2,5 jaar geleden vond mijn vrouw Eefje dat het tijd werd, na een roerige periode, voor wat nieuwe energie in haar leven. Een lang gekoesterde wens ging in vervulling en ze begon aan een opleiding voor intuïtieve ontwikkeling en werd al snel verleid om haar passie voor tekenen en schilderen weer op te pakken. Het gevolg: ze kreeg weer meer energie en kwam ook lekkerder in haar vel te zitten.

ondernemer_pure_twinkelsMet de ogen dicht
Wat startte als een soort vingeroefening om haar gedachten om te zetten in beelden, manifesteerde zich al snel in intuïtief ingegeven tekeningen met een pure intentie.

Het bijzondere aan haar werkwijze is dat zij zich afstemt op de woorden en gedachten die in haar opkomen en de basis van alle creaties met haar ogen dicht neerzet in zwarte stift. Vervolgens kleurt ze deze in en werkt ze aan de kleine details.

Van eigen behoefte naar een missie
Al snel kwamen we erachter dat de tekeningen en schilderijen ook bij anderen emoties oproepen en energie geven. Zeker toen we steeds vaker vragen kregen als ‘is deze tekening te koop?’ of ‘als hier ooit een wenskaart van komt koop ik ‘m meteen!’.

We wisten dat we met de creaties van mijn vrouw invulling konden geven aan onze gezamenlijke droom: mensen wereldwijd inspireren om hun hart te volgen. Door naar ons eigen hart te luisteren is onze energie weer gaan stromen waardoor we de eerste stap richting onze droom konden zetten. Let your energy flow.

pure_twinkels_tekeningen

 

 

 

 

Producten en markten ontdekken
Zoals de creaties intuïtief tot stand komen, zo zijn we ook intuïtief dit avontuur aangegaan en gestart met het ontwikkelen van producten waarop de tekeningen verwerkt zijn. De vast omlijnde kaders van het traditionele ondernemerschap hebben we losgelaten. We staan bewust open voor de mogelijkheden die op ons pad komen en we vertrouwen op onze intuïtie. Maak ik het heel concreet dan willen wij wereldwijd de meest geliefde aanbieder zijn van aansprekende, vrolijke en inspirerende producten op de markt voor innerlijke ontwikkeling.

enrico_koenen_pure_twinkels_spotlightInmiddels timmeren we flink aan de weg met onze producten, van wenskaarten tot tabletsleeves en van poefjes tot sjaals. We zijn nieuwsgierig waartoe het allemaal leidt…

 

 

 

Website: PureTwinkles.com
Facebookfacebook.com/puretwinkles
Instagraminstagram.com/puretwinkles/

Sint Jacobsstraat 7
4855 AK Galder