Inspiratie en netwerkavond: De psychologie achter succesvol ondernemerschap

Aanstaande 19 februari zal Gimbrère Advocaten gastheer zijn voor een gratis inspiratie en netwerkavond waar spreker Rutney Sluis het onderwerp “De psychologie achter succesvol ondernemerschap” komt behandelen.

De psychologie achter succesvol ondernemerschap
Deze inspiratie en netwerkavond in februari zal in het teken staan van “De psychologie achter succesvol ondernemerschap”. Hier kunnen geïnteresseerden gratis kennis opdoen van coach en expert Rutney Sluis over succesvol ondernemerschap en wat de een wél en de ander minder succesvol maakt.

Programma
Vanaf 19.30 ben je welkom bij Gimbrère Advocaten op Baronielaan 1 in Breda. Om 20.00 start het programma met het welkomstwoord en om 20.10 zal Rutney Sluis een ruim half uur vertellen over “De psychologie achter succesvol ondernemerschap”. Om 21.45 uur start de borrel waarbij het onderwerp onder genot van een drankje nabesproken kan worden. De avond komt tot een eind om 22.30 uur. 

Rutney Sluis
Als coach en expert in het menselijk gedrag helpt Rutney mensen naar hun beste kunnen te presteren. Hij ziet snel de kern van de interne uitdaging die jou tegenhoudt en kan je er vanaf helpen. De afgelopen jaren heeft Sluis meer dan 600 trainingen gegeven voor meer dan 50.000 mensen. Zijn publiek diversifieert van ondernemers, studenten, starters op de arbeidsmarkt, directieleden en alle lagen daartussen. Hij heeft verschillende onderwerpen behandeld zoals: succes, mindset, beperkingen overwinnen, het bouwen van de juiste relaties en je ware potentie vervullen.

Gimbrère Advocaten
Gimbrère Advocaten is opgericht in 1983 en heeft vestigingen in Breda, Amsterdam, Barcelona, Marbella en Madrid. Gimbrère Advocaten heeft gemerkt dat de advocatuur in de afgelopen decennia nauwelijks met de tijd is meegegaan en vindt daarom dat er iets moet veranderen. Sinds 2015 hebben ze een eigen theater in het pand, en zijn ook op het gebied van dienstverlening volop in ontwikkeling. Zo werkt Gimbrère Advocaten met een juridisch abonnement voor een vast maandbedrag, in plaats van “uurtje factuurtje”,zodat je als ondernemer niet voor dure verrassingen komt te staan.

Wanneer: 19 februari 2019 van 19.30 tot 22.30 uur

Waar: Baronielaan 1

Kosten: gratis

Meld je hier aan

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bewaar delink.