Interessante workshops tijdens Oktobruari programma!

Wellicht ben je er van op de hoogte dat je bij Business Coach Breda tal van interessante trainingen en workshops kunt volgen. Van oktober 2019 tot februari 2020, oftewel “Oktobruari,” hebben we weer een goed gevuld programma waarvoor je je nu al kunt aanmelden!

Zo is er iedere tweede dinsdag van de maand een gratis Business- en netwerklunch waarbij er de mogelijkheid is om te luisteren naar een inspirerende spreker onder het genot van een lekkere lunch. Na afloop is er ruimte om te netwerken met medeondernemers. De sprekers en onderwerpen zijn de komende maanden weer zeer divers waardoor er hoogstwaarschijnlijk wel iets tussenzit wat je aanspreekt!

Tevens komen er de komende maanden workshops aan op het gebied van Facebook, Instagram, LinkedIn, het maken van een financieel plan, belastingen, het kopen of verkopen van een bedrijf en moed in het ondernemerschap. Kortom: een gevarieerd en leuk aanbod! Je bekijkt het volledige overzicht hier!

In de toekomst altijd op de hoogte blijven van de komende trainingen en workshops? Meld je dan aan op onze website voor de nieuwsbrief waarin je onderaan maandelijks de agenda kunt terugvinden.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bewaar delink.