Kom 15 maart naar de gratis Net-Work-Shop en leer netwerken!

Op woensdagavond 15 maart staan de deuren van Incubator Breda vanaf 19u open voor ondernemers die willen leren netwerken en pitchen. Business coach Farid Darkaoui geeft een interactieve workshop in precies datgene dat succesvolle netwerkers doen, maar jou normaal nooit vertellen. Na het ontwikkelen van jouw eigen super pitch krijg je de kans om mee te doen aan de Pitch Contest. Allemaal onder het genot van een lekker hapje en drankje. Aan het einde van de avond gaat iedereen met een sterke, persoonlijke pitch naar huis!

Interactieve workshop
Netwerken. We doen het allemaal. Maar hoe moet het nou écht? Wat is het geheim van die mensen die moeiteloos hun product of dienst onder de aandacht brengen? Tijdens een interactieve workshop leer je de essentie van de netwerkpitch, ga je aan de slag met lichaamstaal en raak je bedreven in het opeisen van aandacht.

Ontwikkel jouw super pitch
Na de interactieve workshop ga je in groepjes aan de slag met jouw persoonlijke super pitch. Je ontvangt waardevolle feedback en aan het einde van de avond strijden de beste pitchers tegen elkaar in de Pitch Contest!

Datum: woensdag 15 maart 2017
Tijd: 19:30 – 22:30 uur (inloop 19:00 uur)
Locatie: Incubator Breda, Oranjeboomstraat 198, 4812 EM Breda
Kosten: Gratis

 

Maximaal 50 deelnemers, vol=vol dus meld je snel aan via Eventbrite (klik hier)!