Koppel jouw bedrijf aan studenten van De Rooi Pannen

Dinsdag 29 maart organiseert De Rooi Pannen een business event met als doel om studenten van de opleiding Marketing, Sales en Hospitality, MSH, aan ondernemers te koppelen zodat er een ervaring met een echte opdrachtgever ontstaat. Tijdens dit event presenteren de studenten zich d.m.v. het opgebouwde portfolio en kunnen zo een opdracht bemachtigen. Heb jij een geschikte opdracht voor deze studenten en zou je graag jouw onderneming willen koppelen aan een van hen, lees hier dan zeker even verder!

De student gaat met jouw opdracht ruim 3 weken aan de slag waarna het ingeleverd moet worden bij jou als opdrachtgever. Tijdens de lessen wordt er onder begeleiding van de docenten aan de opdracht gewerkt.

Om je een indruk te geven welke vraag/opdracht je bij de student weg zou kunnen leggen is hier een overzicht van de onderdelen die er in de studie MSH tot nu toe is behandelt met de studenten:

  • Maken en uitwerken van persona’s om zo tot een duidelijke doelgroep te komen
  • Uitwerken en uitschrijven van het Business Model Canvas, BMC.
  • De betekenis van sociale media, de diverse kanalen en het maken van content hiervoor
  • Onderzoeken hoe de doelgroep te bereiken is, welke middelen ingezet kunnen worden
  • Website maken en up to date houden
  • Product Placement met daarbij bewerken van foto’s
  • Storytelling, de sfeer rondom een product laten beleven.
  • Pitch van zichzelf.

Het is voor jou als ondernemer een kans om een boost te krijgen met frisse ideeën voor je bedrijf. Voor de student is het een kans om de nieuw verworven vaardigheden in de praktijk te brengen. Als je met deze kans aan de slag wilt dan kun je je aanmelden voor het business event. Dit kan tot 1 maart 2022 via het  e-mailadres: c.skornja@derooipannen.nl

Geef in de e-mail korte info over jouw bedrijf en een beschrijving van de opdracht die je aan de studenten wilt geven. Rond 8 maart ontvangt je dan een mail met verdere informatie. De docenten van onze Marketing, Sales en Hospitality kijken er naar uit om je te ontvangen en deze kans om de praktijk naar school te halen!