Krijg ondersteuning bij je financieringsplan!

Gaat het goed met jouw onderneming maar loop je tegen financieringsgrenzen aan? Heb je eerder geprobeerd om nieuwe financiering aan te trekken maar is het niet gelukt om de bank of financiers te overtuigen? Dan is Financieringspoort Brabant iets voor jou!

Bij Financieringspoort Brabant kun je tot 30 juni ondersteuning krijgen bij het opstellen van een financieringsplan. Bespreek je financieringsvraag met een deskundige van de Kamer van Koophandel en kijk hoe je jouw situatie kunt verbeteren. Als het nodig en zinvol is er ook de mogelijkheid om een financiële specialist inhuren, de kosten hiervan worden voor de helft vergoed tot een maximum van €2500,-.

Recornect, gespecialiseerd in de ontwikkeling van technologische toepassingen in de psychiatrie, verkreeg via Financieringspoort Brabant een voucher. Directeur Erik Kuijpers: “We hadden een softwareplatform ontwikkeld dat uitstekend voldeed, maar onvoldoende kostendekkend was. Dan sta je als mkb-onderneming voor de keuze: stilstaan of doorontwikkelen met vervolgfinanciering.” Recornect schakelde met de voucher een adviseur met veel bedrijfservaring in. “Hij heeft ons bewust gemaakt van onze blinde vlekken en ons geholpen om meer afstand te nemen. Vervolgens hebben we samen diverse financieringsscenario’s uitgewerkt.” Al snel werd een nieuwe investeerder gevonden. In de onderhandelingen speelde de adviseur een belangrijke rol. “Als start-up kom je met enthousiasme en inhoudelijke kennis best ver, maar voor echte stappen zijn andere vaardigheden nodig. Zonder de voucher waren we waarschijnlijk blijven hangen in halve keuzes. En waren we lang niet zo ver gekomen als nu.”

Wil jij ook in gesprek over groeifinanciering? Gebruik dan de regeling van Financieringspoort Brabant. Wacht niet te lang, de regeling staat nog open tot 30 juni! Mail financieringspoort@kvk.nl.
Kijk voor meer informatie op: www.kvk.nl/financieringspoortbrabant