Ondernemer in de Spotlight: Living by Lotty

Lotty Takens van Living by Lotty nam deel aan Business Coach Breda. Hieronder vertelt ze alles over haar passie en haar bedrijf, Living by Lotty.

Waarom zou je het enige plekje op de wereld dat écht van jou is niet alle liefde en devotie geven die het verdiend?!

Ontstaan vanlottyuit passie
Living by Lotty geeft vakkundig en vindingrijk interieuradvies aan particulieren en MKB. Het bedrijf is ontstaan vanuit bezieling, vanuit passie! Passie voor kleur, mooie ruimtes, bijzondere accessoires. Sfeer en omgeving hebben uitwerking op je gemoedstoestand, hierop invloed uitoefenen maakt dit werk voor mij uitdagend en enerverend. De esthetische, psychologische en creatieve aspecten van dit vak spreken mij meer dan alleen maar aan: ik kan erover (dag)dromen, erin verzanden, er hartstochtelijk over vertellen en de ander ermee bezielen. Passie!

Onbegrensde mogelijkheden
Living by Lotty is een professioneel, innovatief en vriendelijk bedrijf. Geboden diensten zijn een positieve beleving en het resultaat voelt als een cadeautje. Van belang is dat jij ervaart dat er veel te halen valt. Dat vernieuwingen tot de mogelijkheden behoren die je zelf niet hebt kunnen bedenken en dat deze haalbaar zijn! De mogelijkheden zijn onbegrensd! Ook met bescheiden bestedingsruimte.

lotty_interieurEr zijn verschillende mogelijkheden om het adviesplan uit te werken. Ik besteed veel zorg aan het luisteren naar jouw wensen maar ook aan de presentatie en het eindproduct. Het proces is dynamisch en wordt op maat vormgegeven. Jouw persoonlijke smaak en stijl staan voorop. Binnen deze stijl worden alle andere keuzes voor de aankleding en inrichting van de ruimte op elkaar afgestemd en vertaald in het adviesplan. Hierdoor ontstaat er een origineel, harmonieus en persoonlijk interieur.

Wat je wilt weten over interieuradvies bij Living by Lotty!

  • dat het inhuren van een interieurstylist geen decadentie hoeft te zijn of overbodige luxe;
  • dat je ook met een klein budget aanzienlijke veranderingen kunt aanbrengen in je interieur;
  • dat ik je help met het volgen van je hart en daarna pas het kijken naar trends;
  • dat ik goed ben in combineren, het vinden van creatieve oplossingen voor ogenschijnlijk lastige interieurproblemen;
  • dat ik graag buiten de lijntjes denk;
  • dat ik je veel tijd en geld kan besparen door een doordacht, goed op elkaar afgestemd en persoonlijk adviesplan samen te stellen;
  • dat ik het een geweldige uitdaging vind om door te zoeken tot ik precies datgene vind wat we in gedachten hebben;
  • dat ik niet werk voor een bepaald merk of winkel, zodat de mogelijkheden oneindig zijn;
  • dat ik mijn opleiding tot interieurstylist heb gevolgd aan de interieuracademie en mijn examen bij het EHCB heb behaald, aldus gecertificeerd.

Wil jij je interieur eens door mijn bril bekijken?
Tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek kunnen we al jouw woon- of werkruimtewensen bespreken. Kun je niet wachten?! Neem dan vooral een kijkje op mijn website www.livingbylotty.nl Graag tot ziens!