Ondernemer in de Spotlight: Maaike Verhoef van AdviesMetMint

Maaike Verhoef startte onlangs haar eigen financiële adviespraktijk AdviesMetMint. Een naam die het verschil maakt in de financiële dienstverlening en dat is dan ook precies waar Maaike naar streeft: advies geven dat verschil maakt. Maaike: “Als je financieel gezond bent, geniet je meer van het leven.”

Verschil maken
“Verschil maken doe ik door met een frisse blik te kijken naar de financiële situatie en wensen van de klanten. Wat is reëel, welke risico’s lopen ze en wat vinden ze belangrijk voor de toekomst? Als deskundig en gedreven adviseur wil ik van betekenis zijn voor mensen die een woondroom hebben of mensen die graag inzicht willen krijgen in hun bestaande financiële situatie. Mijn praktijk draagt dan ook de toepasselijke naam AdviesMetMint; Advies Met Meer Inzicht Naar Toekomst.

Advies en bemiddeling
Je kunt bij mij terecht voor advies en bemiddeling van financiële producten. Ik kijk verder dan de huidige situatie. De beslissingen die je neemt moeten geen blokkade vormen voor wensen die je op een later moment in je leven wilt realiseren. Denk aan trouwen, samenwonen en het krijgen van kinderen, maar ook aan (onverwacht) werkloos raken, arbeidsongeschikt worden of met pensioen gaan. Allemaal belangrijke momenten die ik met mijn klanten bespreek en meeneem in mijn advies. Maar ook wanneer je als ondernemer wilt weten wat de mogelijkheden zijn om het risico van arbeidsongeschiktheid op te lossen, of samen wilt kijken naar de mogelijkheden voor je pensioen dan kan ik je helpen..

Inzicht in je financiële situatie
Ik zorg voor financieel inzicht door met mijn klanten de  financiële situatie en mogelijkheden te doorlopen. Alleen door financieel inzicht te hebben kun je de juiste keuzes maken die passen bij jouw persoonlijke wensen en situatie. Wat je kunt lenen is niet belangrijk. Wat je kunt betalen per maand en kunt blijven betalen is veel belangrijker.

Goede voorbereiding
Voor de toekomst is het belangrijk om financieel goed voorbereid te zijn. Maar ook als je gaat starten als ondernemer is een goede voorbereiding belangrijk. Voordat ik mijn praktijk begon volgde ik daarom de workshops en bootcamps van Business Coach Breda. In eerste instantie nam ik deel aan slechts één workshop, maar ik besloot al snel om meer workshops te volgen. Ik leerde veel leuke ondernemers kennen en binnen drie uur had ik al enorm veel nuttige tips gekregen. Het leverde me zoveel energie op dat ik me diezelfde dag nog aanmeldde voor het hele Business Academy Breda pakket. De workshops en bootcamps behandelen steeds een ander onderwerp met andere sprekers. Leerzaam, maar dus ook erg afwisselend!

Businesscoach
Naast het volgen van workshops sprak ik meerdere malen met businesscoach Hans van Agt. In deze persoonlijke gesprekken heeft hij mij geholpen met de opstart van mijn bedrijf. Dit is zeer waardevol geweest en ik kan het iedereen aanraden hier gebruik van te maken. Wil je net als ik je droom waarmaken om te gaan ondernemen dan is Business Coach Breda echt de organisatie die je verder kan helpen bij de opstart!

Nieuwsgierig geworden wat ik voor jou kan beteken?
Voor een goed gesprek kom ik graag bij je langs om kennis te maken en te bespreken wat jouw vragen zijn en wat ik voor jou kan betekenen. Stuur me een mailtje via maaike@adviesmetmint.nl of neem een kijkje op mijn website: www.adviesmetmint.nl

Nieuwsgierig geworden naar de workshops van Business Coach Breda? Neem dan eens een kijkje in het door ons opgestelde programma Business Academy Breda.