Ondernemer in de spotlights: Fleur de Bont van YAY! Taart

In 2017 was Fleur nog “gewoon” een lerares op de basisschool, maar door een uit de hand gelopen hobby heeft ze in 2019 van haar hobby haar werk kunnen maken. Ze runt een taartenimperium in Breda, te vinden op de Haagdijk.

Ik heb altijd al interesse gehad in bakken en door de komst van internet en youtube werd dat steeds makkelijker te leren en te volgen. Na wat pijn en moeite maakte in voor mijn dochter eens een unicorn taart en ik was daar erg trots op. Een bekende vroeg naar aanleiding van een post op Facebook of ik voor haar ook zo’n taart kon maken en zo begon het balletje te rollen.

Fleur de Bont YAY! Taart breda

Fleur de Bont YAY! Taart Breda

 

 

 

 

 

 

 

Inmiddels huur ik een prachtige winkel in de Haagdijk waar ik workshops en kinderfeestjes organiseer. Ik maak heel veel verjaardagstaarten, maar bak ook taarten voor Horeca zaken. Op dit moment hou ik me bezig met het verbeteren van mijn marketing skills en het beter indelen van mijn tijd. Ik ben er klaar voor om wat meer zaken binnen mijn bedrijf uit handen te geven en mijzelf iets meer “misbaar” te maken op gebieden waar dat mogelijk is. Ik ben er van overtuigd dat dit de manier is om een zaak te kunnen laten groeien.

 

 

 

 

 

 

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op mijn website en/of social media!

www.yaytaart.nl

Instagram

Facebook