Workshop: Overweeg je een bedrijf te kopen of te verkopen? (22 juni)

Iedere ondernemer komt er ooit een keer mee in aanraking: de bedrijfsoverdracht. Een complex en emotioneel traject voor de ondernemer.

Voor dergelijke overnametrajecten is kennis en ervaring noodzakelijk op het terrein van onder andere due diligence (boekenonderzoek), verkoop klaar maken, waardering en onderhandelingen. Graag nodigen wij u uit voor deze interactieve workshop die georganiseerd wordt door Business Coach Breda en verzorgd wordt door JM Corporate Finance te Breda op donderdagavond 22 juni.

Het doel van deze workshop is het geven van inzicht in de mogelijkheden om een onderneming te starten middels een overname, te verkopen of te waarderen en de zaken die hierbij van belang zijn zoals het proces van de onderhandelingen.

Daarnaast geven wij u tips, vertellen we anekdotes en behandelen wij praktische aandachtspunten en de Do’s en Don’ts van bedrijfsoverdrachten.

Onderwerpen workshop:
-Het overnameproces
-Starten van een onderneming middels het overnemen van een onderneming (inclusief video)
-Verkopen van een onderneming
-Waarderen van een onderneming (inclusief video)
-Praktische waarderingscases
-Groepsdiscussies

Trainers:
De workshop wordt verzorgd door Jan van Wijngaarden, partner van JM Corporate Finance en Bart Koreman, senior adviseur bedrijfsovernames. Jan van Wijngaarden heeft JM Corporate Finance in 2009 opgericht en ondertussen heeft hij ruim 25 jaar ervaring opgebouwd in zowel de internationale praktijk als het MKB. Beiden kijken er naar uit om u te vertellen over alle ins & outs van een overnametraject en zien u dan ook graag op 22 juni.

Datum en tijd:
donderdag 22 juni 2017
19u15 – 22u30

Locatie:
Incubator Breda
Oranjeboomstraat 198
4812 EM Breda

Meld je aan voor de workshop!
Klik hier om je aan te melden voor de workshop.