Verdient jouw bedrijf een plek in de top 250 groeibedrijven 2022? Meld je aan!

Heb jij een Scale-up bedrijf en heeft er een indrukwekkende ontwikkeling plaats gevonden de afgelopen tijd? Verdient jouw bedrijf een plek op de lijst van dit jaar? Pak je kans, schrijf je in voor de top 250 groeibedrijven en wie weet sta jij straks in de lijst!

De ranking is onderdeel van het jaarlijks uitgebrachte Scale-Up Dashboard en de selectie van de 250 groeiende bedrijven van 2022 door Erasmus Centre for Entrepreneurship samen met nlgroeit.

Erasmus Centre for Entrepreneurship monitort in samenwerking met Rotterdam School of Management (RSM) snelgroeiende bedrijven in Nederland. Elk jaar presenteren zij de resultaten van het onderzoek in het ScaleUp Dashboard, dat bestaat uit verschillende databronnen, eigen onderzoek en reeds bestaande databases.

Zowel startups als scale-ups zijn belangrijke innovators van de economie en een cruciaal onderdeel van de Nederlandse economie op het gebied van nieuwe bedrijfsactiviteiten en het creëren van nieuwe banen. Scale-ups worden gezien als early adopters die bestaande markten en industrieën kunnen verstoren door het huidige aanbod overbodig te maken.

Ondanks het belang van scale-ups voor de levensvatbaarheid van de Nederlandse economie, zijn er slechts een beperkt aantal bedrijven die uitgroeien tot een scale-up. Het onderzoek naar scale-ups biedt fundamentele inzichten in het landschap van Nederlandse scale-ups en de karakteristieken van hun snelle groei. Deze inzichten dragen bij aan de missie om ondernemers te versterken door middel van het vertalen van academische inzichten naar praktische kennis en vaardigheden. Met het uiteindelijke doel om hun ondernemerssucces te stimuleren en het aantal bedrijven dat ‘opschaalt’ en impact maakt te vergroten.

Verdient jouw bedrijf dit jaar een plek in de lijst? Schrijf je dan snel in!

Bron: ece.nl