Vierde Groei-Ondernemers Challenge van start gegaan!

Afgelopen 18,19 en 20 september was het zo ver: de vierde editie van de Groei-Ondernemers Challenge ging van start met een scaling up weekend! De Groei-Ondernemers Challenge wordt gezien als een van de beste programma’s van Nederland om MKB-bedrijven te laten groeien volgens het ministerie van Economische Zaken.

Na drie succesvolle edities van de afgelopen jaren vindt momenteel de vierde editie van de Groei-Ondernemers Challenge plaats. Deelnemers uit verschillende branches krijgen begeleiding van Scaling Up trainers die zelf ook succesvolle groei-ondernemers zijn. Zij helpen hen bij het schrijven van een groeiplan en daar acties aan koppelen. Daarnaast stimuleren bedrijven elkaar en sparren ze over hun ideeën. Het bedrijf dat het snelst groeit is de winnaar!

Tijdens deze Groei-Ondernemers Challenge hebben top ondernemers hun inspirerende verhalen gedeeld en tips gegeven. Dank Frank Sanders, Evert van Bergen, Roel Mangnus, Fleur de Bont, Anjuna van Bracht, Pieter Engels, Kim Spieringhs, Koen van Dommelen, Mylène Hodzelmans, Marco den Hartog, Herman van den Bergen, Antoni Wanders Leijten, Jorg Raven en Jeffery van Merode voor jullie bijdrage en inspiratie!

Wil je een kijkje nemen achter de schermen tijdens dit weekend en meer te weten komen over de deelnemers? Bekijk dan hier de leuke video. Daarnaast vind je hier een interview met Farid Darkaoui en Marco den Hartog over succesvol ondernemen en geven zij een aantal waardevolle tips!