“Vrijheid en voldoening in geest en gedrag” door Judith Maas en Wouter Sonnen

Judith Maas en Wouter Sonnen van “Ik ben op je” helpen ondernemers met het ervaren van meer vrijheid, voldoening en plezier zowel in het ondernemende leven als privé. Tijdens de Business- en Netwerklunch op 11 juni vertellen zij o.a. wat je kunt doen als je boordevol ideeën zit, je graag wilt groeien op zowel zakelijk als persoonlijk vlak, maar niet weet hoe en waar je moet beginnen.

Judith Maas is een ondernemer pur sang en heeft al ruim 10 jaar ervaring met het opstarten en managen van succesvolle ondernemingen. Bovendien heeft ze zich ontwikkeld tot een PR & Branding expert met grote kennis van Social Media.

Wouter Sonnen is een relatiemanager die verbindingen kan leggen waar jij veel profijt in hebt in je zakelijke en persoonlijke leven! Hij neemt je mee om jouw intrinsieke motivaties te ontdekken, zodat jij kan doen waar je het beste in bent en het meeste voldoening & vrijheid bij ervaart.

Tijdens de Business- en netwerklunch op 11 juni komen o.a. de onderstaande vragen aan bod:

  • “Hoe creëer ik plezier & voldoening met mijn ondernemende geest?”
  • “Ik zit boordevol goede ideeën en wil graag groeien op zakelijk en persoonlijk vlak, maar weet niet waar te beginnen.”
  • “Hoe zorg ik dat mijn ondernemende leven de richting krijgt die voldoening en vrijheid geven?”
  • “Hoe zet ik ongewenst gedrag om naar nieuw succesvol gedrag om mijn doelstellingen te behalen?”

Wouter en Judith bieden het programma “Vrijheid & Voldoening in Geest & Gedrag” aan. Tijdens dit programma ga je leren jouw grote ‘waarom’ vragen te beantwoorden, een eigen mission statement te formuleren en je sterke punten leren kennen en die te gaan volgen. Met deze kennis gaan we jouw acties, richting en gedrag op een originele manier aanpakken om jou en je ondernemende leven te laten groeien naar level vol vrijheid en voldoening. Ondernemend zijn op een manier die ideaal is voor jezelf maar ook voor anderen.

Na het volgen van ”Vrijheid & Voldoening in Geest & Gedrag” ben je in staat vanuit je sterke punten te acteren, deze richting te geven en van gedrag te veranderen op de plekken waar jij het graag wilt en bij je passen. Je krijgt concrete tools en tips om je leven op alle fronten te optimaliseren.

Kortom: deze Business- en netwerklunch belooft weer een hele inspirerende te worden! Meld je nu vast aan!

Aansluitend op de presentatie van Wouter en Judith kun je om 13.00 deelnemen aan de workshop Deep Sound Experience. Deep Sound Experience – kortweg DSE – is een vernieuwend concept en geeft een lichamelijke én mentale ervaring in een zeer laagdrempelige vorm. Onderzoek wijst uit dat de bewegingen in combinatie met de speciaal hiervoor gemaakt muziek:

* de vitaliteit verhogen
* ontspanning bevorderen
* stress verlagen

Lees hier meer over de workshop DSE en meld je aan! 

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bewaar delink.