Workshop Leren presenteren door Wilfred van der Meer

Iedereen heeft een verhaal dat het verdient om verteld te worden. Ook jij. Maar heel veel mensen vinden het ook heel spannend als het gaat om het geven van een pitch, het geven van een presentatie of het opnemen van een vlog. Want, hoe pak je dat aan?

En….wat ga je vertellen? En hoe ga je dat dan vertellen? Op 19 januari geeft Wilfred van der Meer een interactieve presentatie en gaat hij aan de slag met het verhaal dat jij jezelf vertelt en het verhaal dat jij wilt vertellen. Gewoon lekker als jezelf een mooi verhaal vertellen dat raakt en impact maakt en ervoor zorgt dat jij gezien wordt als ondernemer.

Wilfred van der Meer is sinds 2011 actief als trainer, coach en spreker op het gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling en klantbeleving. Daarnaast is Wilfred sinds 2014 actief met zijn bedrijf Klantexperience als trainer, coach en spreker waarbij hij zzp’ers en bedrijven begeleid bij het behalen van meer plezier en resultaat uit hun verkoopgesprekken, servicegesprekken, pitches en presentaties. Zijn hele leven lang is al hij bezig met presenteren: van de spreekbeurten op school, het deelnemen aan de afsluitende musical op de lagere school tot het geven van presentaties voor bedrijven en ondernemersverenigingen.

Ook leren presenteren? Meld je dan nu aan!