Workshop Meer resultaat halen uit jouw klantgesprekken

Herken je het ook dat sommige verkoopgesprekken niet het gewenste resultaat opleveren terwijl je hetzelfde deed dan de vorige keer toen het wel goed ging? Dat de communicatie met sommige mensen moeiteloos en prettig verloopt, maar met sommigen je altijd botst? Mariëlle en Joleen van Durven & Doen gaan je hier alles over vertellen!

Wellicht herken je het ook dat jouw boodschap soms niet goed aankomt bij de ander terwijl jij er van overtuigd bent dat je super duidelijk bent. Dit heeft alles te maken met een compleet andere communicatie stijl hebben. En dat jij dus niet de taal spreekt van de ander.

De dames van Durven & Doen maken tijdens de workshop gebruik van het DISC model. Dit model geeft inzicht in jouw eigen persoonlijkheidsstijl en die van anderen, waardoor voorkeursgedrag en communicatiestijlen zichtbaar worden. Na deze workshop kun je moeiteloos gesprekspartners inschatten qua communicatiestijl en daardoor jouw boodschap optimaliseren zodat je het maximale haalt uit jouw (verkoop)gesprek.

Lees hier meer informatie over de workshop en meld je aan! De workshop vindt direct plaats na de Business- en netwerklunch.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bewaar delink.