Workshop strategie met ballen en Tweekracht

1 + 1 = 3: Strategie met ballen EN TweeKracht is voor iedereen! Voor de student, werkzoekende, (door)starter, zzp-er, mkb-er en het hele grote bedrijf. We zijn allemaal op zoek naar een mooie bestemming en de route daar naartoe! Strategie met ballen in combinatie met TweeKracht is een methode voor iedereen. Snel, eenvoudig en uitermate doeltreffend. Anita van Bommel gaat je tijdens deze workshop alles vertellen over deze methode en strategie.

Strategie met Ballen (10:00 – 12:30 uur)

Een goede strategie bevat een heldere bestemming en een duidelijke route. Met een duidelijk verband tussen je bestemming en je route ben je in staat om onderweg alternatieve wegen te bewandelen om toch op koers te blijven.

De methode ‘Strategie met ballen’ bestaat uit 7 ballen en een touwtje. Wat, wie en waarom geven de bestemming aan. Nu, binnenkort, later en ooit bepalen de route. Het touwtje zorgt voor het verband. In de interactieve presentatie/workshop laat ik je kennis maken met de werkwijze van Strategie met Ballen.

Aan het einde van de ochtend heb je een eigen strategie gemaakt met de 7 ballen en het touwtje.

Met alleen een strategie ben je er niet. Deze strategie moet nog uitgevoerd worden. Door jou! Je gaat je strategie uitvoeren op JOUW UNIEKE manier. Zodanig dat jij er energie van krijgt!

Hoe? Dat vertellen we je in de middag sessie.

TweeKracht: de Snelste Route naar Je Beste Ik (13:00 – 15:30 uur)

In een interactieve workshop gaan we samen aan de slag met de vraag: “Wat maakt jou uniek?”

De meeste mensen kunnen wel een rijtje eigenschappen opnoemen, maar hoe waardevol zou het zijn als je jouw échte KernKrachten kent? Tijdens deze boeiende en interactieve workshop help ik je bij het vinden van jouw twee persoonlijke en meest positieve energie gevende KernKrachten. Hiermee kun je makkelijker verbinden met jezelf en de mensen om je heen.

Aan het einde van de middag ken je Jouw 2 KernKrachten. Deze KernKrachten vormen je stuur in het landschap van Strategie met Ballen, zodat je jouw strategie kunt uitvoeren op jouw unieke manier.

Wie is Anita?

Na ruim 30 jaar in wisselende functies bij een bibliotheek gewerkt te hebben, besloot Anita haar hart te volgen en startte zij Bommeltjes Coaching. Vanaf 1 januari 2020 is ze tevens vestigingsleider Tweekracht Breda. Anita houdt zich bezig met het op weg helpen van mensen naar een leven met meer energie en (werk-)geluk. Of je zelf nu niet gelukkig bent of jouw team is niet in balans, Anita vindt dé oplossing voor al jouw problemen. Hierbij gebruikt ze vooral Strategie met Ballen en TweeKracht.

Meld je hier aan voor deze workshops.