Avond van de zelfstandige professional: privacy (AVG) en cybercrime

In samenwerking met ZZP Nederland, Privacy Zeker en Gimbrère Advocaten, organiseert Business Coach Breda op 6 februari een avond voor de zelfstandige professional met als hoofdthema Privacy (AVG) en Cybercrime.

De privacywet (AVG) is al sinds mei 2018 van kracht, maar nog steeds worstelen veel ondernemers met de implementatie ervan.

Weet jij wat je als ondernemer moet regelen op het gebied van privacy en databeveiliging? En welke maatregelen je moet nemen om cybercriminelen buiten de deur te houden? Kleine ondernemers denken vaak ten onrechte dat ze niet interessant zijn voor cybercriminelen, maar niets is minder waar. Cybercriminelen hebben het juist steeds vaker gemunt op deze groep ondernemers.

Tijdens de lezing informeert Kor de Boer van Privacy Zeker je op onderhoudende wijze over privacy, databeveiliging en de gevaren van cybercriminaliteit. Aan de hand van interessante voorbeelden zal hij vertellen wat de wetgeving inhoudt en welke nieuwe en bestaande technologieën onze privacy mogelijk bedreigen.

Lees hier meer informatie over het event en de sprekers en/of meld je aan!