Boek in de spotlights: De Ondernemers vlieger

Wil jij bouwen aan het fundament van jouw onderneming en wil je beter kunnen sturen in een bewuste richting? Lees dan het boek “De ondernemers vlieger” geschreven door de Bredase Owen de Vries. De belangrijkste onderdelen van ondernemen komen langs; van marketing tot finance, van mens tot duurzaamheid. Maar alles begint bij jou!

Dit boek gaat over de essentie van ondernemerschap die overzichtelijk is weergegeven in een model genaamd “De Ondernemers Vlieger.” Dankzij dit model kun je bouwen aan een toekomstbestendige onderneming waar jij en je omgeving nog lang van kunnen genieten. Door de wereld die continu in verandering is gaat dit niet vanzelf. Iedere onderneming heeft zijn ‘blinde vlekken.’ Overzicht behouden is dan erg belangrijk. Dit model helpt je daarbij: een praktische werkwijze die ondernemers kan helpen met het sturen op resultaten. Dankzij het model haal jij jouw resultaten op jouw manier!

Schrijver Owen de Vries is afkomstig uit Breda. De ondernemers vlieger is het tweede boek wat hij schreef. Owen is 10 jaar MKB adviseur en werkte meer dan 20 jaar in diverse functies binnen de ABN-AMRO. Daar kwam hij met allerlei ondernemers en bedrijven in aanraking en ook in zijn huidige werk is dat het geval.

Niet meer verdwalen in het ondernemerschap en aan de slag met allerlei praktische handvaten? Lees dan zeker dit boek!

Het boek is te bestellen via de website ondernemersvlieger.nl