Boek in de spotlights: Elementaire gewoontes van James Clear

Ben je nog op zoek naar leerzaam leesvoer en wellicht iets wat je direct kunt gaan toepassen in het nieuwe jaar? Lees dan zeker eens dit boek van James Clear wat volledig gericht is op het afleren van slechte gewoontes en het aanleren van goede gewoontes!

We hebben er allemaal mee te maken: slechte gewoontes die we liever kwijt dan rijk zijn. Maar hoe ga je hier mee om en hoe verander je die slechte gewoontes? Een vraagstuk die voor velen heel lastig is. Het boek Elementaire gewoontes van James Clear laat je kennis maken met een bewezen manier om jezelf iedere dag te verbeteren.

Als je het lastig vindt om je slechte gewoontes te veranderen, dan ligt dat niet aan jou. Het probleem is het systeem dat je gebruikt. Slechte gewoontes blijf je herhalen niet omdat jij niet wilt veranderen, maar omdat je de verkeerde methode gebruikt. Elementaire gewoontes biedt een bewezen methode die zorgt dat je eindelijk je gewoontes kunt aanpassen.

Het boek leest fijn weg door alle voorbeelden die worden genoemd en is daarnaast erg praktisch en interessant! Wordt dit het boek waarmee je voor eens en altijd die slechte gewoontes gaat aanpakken? Je bestelt “Elementaire gewoontes” o.a. online bij bol.com, Bruna en Ako.