Boek in de spotlights: Word eens volwassen! Next level online ondernemen

Dit boek, geschreven door Christiaan Slierendrecht, gaat over next level online ondernemen. Het is namelijk nog nooit zo belangrijk geweest om digitaal volwassen te worden. Sterker nog, het is nu van levensbelang voor je bedrijf om het nieuwe digitale spel te leren spelen, anders is het game over! Maar de spelregels in de online wereld zijn complex, soms zelfs ongrijpbaar. Dit boek leert je er alles over. Lees hier meer!

Hoe maak je de juiste keuzes? Hoe haal je meer rendement uit je online inspanningen? Hoe maak je beslissingen die leiden tot duurzaam succes? Dit zijn allerlei onderwerpen die aan bod komen in dit boek, helemaal toegespitst op de ondernemer. Het boek is gericht op het verbeteren van je mindset, niet alleen voor jezelf maar ook voor je bedrijf.

Tevens ontdek je in het boek de volgende dingen:

  • Waarom pokerspelers betere beslissingen maken dan schakers (auteur Christiaan is voormalig professioneel pokerspeler)
  • Hoe je 300% meer omzet maakt in dezelfde tijd
  • Waarom de 4 p’s van marketing hun beste tijd hebben gehad
  • hoe je een reis in de tijd maakt en ze een beter resultaat behaalt
  • een uniek model voor online groei gebouwd op 10 jaar praktijkervaring

Christiaan Slierendrecht is online strateeg en eigenaar van digital marketing bureau Jijonline. Hij combineert zijn ervaringen als ondernemer, pokerspeler en business analist tot een uniek perspectief op online ondernemerschap.

Het boek staat vol praktische, duidelijke, concrete en waardevolle tips en handvatten. Er zijn vragenlijsten, checklists, tools en concrete rekenvoorbeelden. Na het lezen van dit boek heb je eigenlijk geen goed excuus meer om niet uit te (gaan) blinken in je online marketing. Ook handig: aan het einde van een hoofdstuk is er een lijstje met wat je uit dit hoofdstuk mee mag nemen. Kortom, een boek waar goed over nagedacht is. Wat ons betreft dus een aanrader!

Word eens volwassen! is o.a. verkrijgbaar bij bol.com, managementboek.nl en de boekhandel.