B’WISE Incubator geopend!

Op woensdag 9 maart werd de B’WISE Incubator geopend door wethouder van economie Boaz Adank en directeur van REWIN, Stephanie ter Borg. De hotspot biedt regionale start-ups, die werken aan een schaalbaar en innovatief businessmodel, de ruimte en ondersteuning om uit te groeien tot de start-ups van de toekomst. Lees hier meer over deze nieuwe aanwinst voor Breda!

B’WISE Incubator bevindt zich aan de Claudius Prinsenlaan 12 in Breda en bestaat uit 18 Office units verdeeld over een verdieping van duizend vierkante meter. Start-ups kunnen kiezen uit de optie die het beste bij hen past. De opties variëren van laagdrempelige flexplekken, fixed-plekken tot eigen kantoorunits. In de incubator vind je ook het ‘Venture Café’. De centrale plek voor ontmoeting, inspiratie en evenementen voor start-ups in Breda en de regio.

De Incubator is een initiatief van REWIN West-Brabant en de Gemeente Breda. Het B’WISE programma heeft daarnaast partnerships met Avans Hogeschool, Breda University of Applied Sciences, Braventure en de BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij). Zij werken ieder vanuit hun eigen expertise samen aan de incubator en willen op die manier een goed ondernemersklimaat creëren en de slagingskans van start-ups vergroten. Daarnaast zijn een aantal private partijen die zich aan B’WISE verbinden.

Ben jij op zoek naar een hotspot om de turbo op jouw startup te zetten? Look no further. Alle werkplekken zijn community based. Dit houdt in dat alle diensten voor jou beschikbaar zijn en dat het netwerk voor jou gaat werken. Serious business. Dus, waar wacht je nog op? Bekijk hier de mogelijkheden!

Je leest hier het hele artikel over B’WISE